«Δεν μπορώ να κάνω παιδιά»: Η Selena Gomez δίνει δύναμη σε όσες γυναίκες δεν μπορούν να κυοφορήσουν

«Δεν μπορώ να κάνω παιδιά»: Η Selena Gomez δίνει δύναμη σε όσες γυναίκες δεν μπορούν να κυοφορήσουν
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Selena Gomez αποκαλύπτεται στην πιο ευάλωτη συνέντευξη της ζωής της και μιλά ανοιχτά για το ενδεχόμενο να γίνει μάνα.

Για μερικούς ανθρώπους η κυοφορία δεν είναι μια απλή υπόθεση. Το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο είναι αρκετά δύσκολο σε κάποιες περιπτώσεις, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η Selena Gomez είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν αυτή την επιθυμία τους πραγματικότητα και ψάχνουν άλλες διεξόδους για να γίνουν γονείς.

Σε μια συνέντευξη που έκανε για το Vanity Fair η Selena αποκαλύπτεται και μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τα θέματα υγείας που θα την εμποδίσουν από το να γίνει μητέρα με τον πιο... παραδοσιακό τρόπο. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να αποκτήσει ένα παιδί.

https://www.instagram.com/p/C_smyMgOUZH/

Η Selena Gomez έγινε 32 ετών: «Το να είσαι δυνατός είναι να είσαι ευάλωτος» κι άλλες 31 ατάκες της

Η Selena Gomez στην πιο ευάλωτη συνέντευξη της ζωής της

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται σε κάποιες περιπτώσεις κι όσο ακατόρθωτο κι αν φαίνεται το να το παραδέχεσαι, η Selena Gomez το έκανε και αποκάλυψε ότι «δεν μπορεί να κυοφορήσει τα δικά της παιδιά» σε μια νέα συνέντευξη που η τραγουδίστρια και ηθοποιός φάνηκε πιο ευάλωτη από ποτέ.

«Δυστυχώς ... έχω πολλά ιατρικά θέματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού», εξήγησε η 32χρονη ηθοποιός στο Vanity Fair σε ένα εξώφυλλο που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα. «Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να πενθήσω για λίγο καιρό».

Η Gomez, η οποία διαγνώστηκε με ένα χρόνιο αυτοάνοσο νόσημα το 2013 και έκανε μεταμόσχευση νεφρού το 2017, σημείωσε ότι «δεν το είχε πει ποτέ αυτό» πριν δημοσίως. «Δεν είναι απαραίτητα ο τρόπος που το φανταζόμουν. Νόμιζα ότι θα συνέβαινε με τον τρόπο που συμβαίνει για όλους», συνέχισε αναφερόμενη στο αν θα γίνει μητέρα μια μέρα και κυρίως με ποιον τρόπο.

Ωστόσο, η ίδια διευκρίνισε «Είμαι σε πολύ καλύτερη θέση με αυτό. Θεωρώ ευλογία το γεγονός ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι πρόθυμοι να κάνουν παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία, που είναι και τα δύο τεράστιες δυνατότητες για μένα. Με έκανε να είμαι πραγματικά ευγνώμων για τις άλλες διεξόδους για τους ανθρώπους που λαχταρούν να γίνουν μητέρες. Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι ενθουσιασμένη για το πώς θα μοιάζει αυτό το ταξίδι, αλλά θα μοιάζει λίγο διαφορετικό».

«Πριν γνωρίσω το αγόρι μου, ήμουν ελεύθερη για πέντε χρόνια, με εξαίρεση μερικά ραντεβού. Και σκεφτόμουν: Εντάξει, αν αυτό είναι το vibe, τότε τι είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα; Η οικογένεια», είπε στη συνέντευξη.

Η Selena Gomez δήλωσε ξεκάθαρα στο τέλος της συνέντευξης πως «Στο τέλος της ημέρας, δεν με νοιάζει. Θα είναι δικό μου. Θα είναι το μωρό μου».

https://www.instagram.com/p/C_shduXutYs/

Η ίδια έχει μιλήσει για τα σχέδιά της στο παρελθόν όσον αφορά την οικογένεια που θέλει να δημιουργήσει, λέγοντας στο περιοδικό Time τον Μάιο ότι πάντα σχεδίαζε να υιοθετήσει μέχρι την ηλικία των 35 ετών, αν ήταν ακόμα ελεύθερη.

Η Gomez βγαίνει με τον Benny Blanco από τον Ιούλιο του 2023 - και ο δισκογραφικός παραγωγός, 36 ετών, δήλωσε πρόσφατα στο «The Howard Stern Show» ότι θέλει να κάνει παιδιά με τη σύντροφό του. Τότε είχε δηλώσει πως λατρεύει να είναι κοντά σε παιδιά, αλλά είχε φανεί αρκετά ντροπαλός στο να μιλήσει για κάποια πιθανή πρόταση γάμου.

https://www.instagram.com/p/C91GWhDRIkt/

Σήμερα λοιπόν, η Selena Gomez φαίνεται να έχει βρει την ισορροπία στην προσωπική της ζωή. Έχει μάθει να αγαπά και να αποδέχεται τον εαυτό της, να θέτει τα όριά της και να δίνει προτεραιότητα στην ευημερία της και αυτό βγαίνει προς τα έξω.