Το απόλυτο Σνίτσελ Χόφμαν με τηγανητές πατάτες!
Ό, τι πιο νόστιμο, γευστικό, λαχταριστό που σίγουρα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις σε μικρούς και μεγάλους!
Σε χαμηλή φωτιά βάζεις ένα μεγάλο τηγάνι κατά προτίμηση τεφάλ με ελαιόλαδο αρκετό όπως στις φωτογραφίες πιο κάτω.
Σε 3 διαφορετικά μπωλ ή πιάτα σούπας βάζεις στο κάθε ένα αντίστοιχα, αλεύρι, 2 αυγά χτυπημένα καλά με αλάτι Ιμαλαϊων και πιπέρι, φρυγανιά τριμμένη ή έτοιμη γαλέτα.
Το σνίτσελ που χρησιμοποίησα ήταν γαλοπούλα, το κοπάνησα καλά να ανοίξει και να γίνει ακόμα πιο λεπτό, ( sos εδώ να τα αγοράζετε φρέσκα κομμένα όχι σε πακέτο).
Αφού άνοιξε το σνίτσελ έβαλα ένα κομμάτι τυρί από πάνω και γαλοπούλα, (και μουστάρδα αλλά αυτό είναι προαιρετικό).
Το δίπλωσα, (αν θέλεις μπορείς να βάλεις οδοντογλυφίδα για να κρατηθεί καλύτερα), και το βούτηξα πρώτα στο αλεύρι, μετά στα αυγά και μετά στην φρυγανιά , φρόντισε να πάει παντού η φρυγανιά για να είναι τραγανό.
Το έβαλα στο τηγάνι για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά και yum yummy το απόλυτο σνίτσελ Χόφμαν ήταν έτοιμο. Παράλληλα τηγάνισα πατάτες πολύ καλά και έβαλα και κέτσαπ και έτσι ξαφνικά ξύπνησαν όλες οι παιδικές αναμνήσεις.
Προσοχή ένα ένα στο τηγάνι τα σνίτσελ για να γίνουν σωστά.
Μπορείτε να με βρείτε στο www.instagram.com/majenco
Καλή επιτυχία !!!!