Light up everything! Ιδέες και προτάσεις που θα φέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι σου

Light up everything! Ιδέες και προτάσεις που θα φέρουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι σου

Θέλεις τα φετινά Χριστούγεννα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να γιορτάσεις με πιο εναλλακτικούς και πρωτότυπους τρόπους;

Διανύουμε την πιο αισιόδοξη περίοδο της χρονιάς και όπως είναι λογικό, εσύ αναζητείς τις τελευταίες προσθήκες που θα ολοκληρώσουν τη festive διακόσμηση του σπιτιού σου. Αφού στόλισες το δέντρο και κάθε γωνία του προσωπικού σου χώρου, τώρα ψάχνεις τις τελικές «πινελιές» μαγείας που θα χαρίσουν σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, το πιο cozy «καταφύγιο». Το ερώτημα είναι, λοιπόν, ποια είναι τα items που θα φέρουν τη μαγεία των γιορτών στο σπίτι σου;

Και για να δώσεις μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στο Golden Hall, τον υπέροχο προορισμό για τις γιορτινές αγορές σου. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεσαι, παρακάτω έχω συγκεντρώσει μία λίστα με όλα τα must-have αντικείμενα, που αξίζουν την προσοχή σου λίγο πριν αλλάξουμε χρονιά!

Τα αρωματικά κεριά που φέρνουν τον έναστρο ουρανό στο σαλόνι σου

Τα αρωματικά κεριά είναι η προσθήκη που χρειάζεσαι στο σαλόνι σου για να δημιουργήσεις μία γιορτινή και cozy ατμόσφαιρα. Ωστόσο, μόνο στο κατάστημα Waks θα βρεις τα 4 limited edition αρωματικά κεριά, τα οποία είναι εμπνευσμένα από το έργο του «Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος» και αποτυπώνουν τη θέση πραγματικών αστερισμών του έναστρου ουρανού.

Waks, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6835691

Το περίτεχνο γούρι που θα σε προετοιμάσει έγκαιρα για την έλευση του 2023

Αν σκοπεύεις να επενδύσεις σε μερικά νέα διακοσμητικά για τις φετινές γιορτές, μην παραλείψεις να κάνεις μία βόλτα από το κατάστημα Ianos Art Shop, καθώς εκεί θα βρεις τα πιο εντυπωσιακά και περίτεχνα γούρια για το 2023. Εγώ ξεχώρισα το ρόδι που μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία, το οποίο αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.


Ianos Art Shop, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6830301

Ένα ανατρεπτικό διακοσμητικό δέντρο για τα πιο εναλλακτικά Χριστούγεννα

Θέλεις τα φετινά Χριστούγεννα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να γιορτάσεις με πιο εναλλακτικούς και πρωτότυπους τρόπους; Τότε, μία επίσκεψη στη gallery Kapopoulos Fine Arts, θα σου αποκαλύψει το πιο ανατρεπτικό, ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό δέντρο για το σπίτι σου.


Kapopoulos Fine Arts, στον 1οόροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6833048

Μία μηχανή ποπ κορν για τις σπιτικές, σινεφίλ βραδιές των γιορτών

Την περίοδο των γιορτών πραγματοποιείς σινεφίλ βραδιές στο σπίτι σου; Μήπως σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις έναν «μαραθώνιο» από ταινίες κινουμένων σχεδίων με τα μικρά σου; Αν απάντησες «ναι» σε μία από τις δύο ερωτήσεις, χρειάζεσαι σίγουρα τη ρετρό μηχανή ποπ κορν που υπάρχει στο κατάστημα Octopus, για να ψήνεις όποτε θες, εύκολα και γρήγορα, τα πιο λαχταριστά homemade ποπ κορν.


Octopus, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6839465

Το DIY δέντρο που σε εμπνέει να μοιραστείς δημιουργικό χρόνο με το μικρό σου

Αν θέλεις να μοιραστείς δημιουργικό χρόνο με το παιδί σου, μπορείς να κατασκευάσεις μαζί του ένα χρωματιστό, DIY διακοσμητικό δέντρο, με το οποίο θα αναδείξετε το δωμάτιό του, την κουζίνα ή το σαλόνι σας. Μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Press Gallery και να είσαι σίγουρη πως θα σου χαρίσει μία μοναδική, γιορτινή εμπειρία με το μικρό σου, η οποία θα μετατραπεί μελλοντικά σε μία glowing ανάμνηση.


Press Gallery, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6838576

Δύο παιχνίδια LEGO που φέρνουν στην επιφάνεια το παιδί που κρύβεις μέσα σου

Όταν ήσουν μικρή το αγαπημένο σου παιχνίδι ήταν τα τουβλάκια; Τότε, στο κατάστημα Lego Store θα ανακαλύψεις μία γιορτινή προσθήκη που θα «αφυπνίσει» το μικρό παιδί που κρύβεις μέσα σου. Πρόκειται για το εντυπωσιακό έλκηθρο του Αϊ -Βασίλη LEGO®, το οποίο θα χαρίσει μία «πινελιά» μαγείας στον χώρο σου.

Lego Store, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6857016

Αν θέλεις, λοιπόν, να φέρεις τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι σου, μία επίσκεψη στο Golden Hall θα σου αποκαλύψει τις festive προσθήκες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις, για να ζήσεις τις πιο «παραμυθένιες» και φωτεινές γιορτές. Και πριν επισκεφθείς το αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο, κάνε την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall για να μαθαίνεις πρώτη τα πάντα για το στυλ και τη διακόσμηση του σπιτιού σου!