Υπάρχουν πέντε τρόποι για να βράσεις κουνουπίδι και να μην μυρίσει το όλο το σπίτι
Και θα μαγειρεύεις κουνούπιδι και δεν θα μυρίζει τίποτα
Κουνουπίδι: Αυτό το κατά τα άλλα αγαπημένο superfood που μπορεί να σε χορτάσει όσο λίγα και να τον καταναλώσεις είτε βραστό, είτε στο φούρνο, κοκκινιστό ή σαν ρύζι.
Ένα μόνο πρόβλημα έχει το κουνουπίδι! Μυρίζει όλο το σπίτι όταν το μαγειρεύεις και όχι με τρόπο που θα έλεγες πως μοσχομυρίζει. Για να αποφύγεις την άσχημη οσμή του κουνουπιδιού, σου έχουμε πέντε ολόκληρα δοκιμασμένα κόλπα.
Δοκίμασε να βάλεις ένα κομμάτι λευκό ψωμί ή μια πατάτα την ώρα του μαγειρέματος. Εξ'ίσου αποδοτικό είναι το λευκό ξίδι, είτε αν βάλεις λίγες σταγόνες στην κατσαρόλα, είτε αν βρέξεις ένα βαμβάκι με ξίδι πάνω στην κατσαρόλα. Άλλο ένα κόλπο είναι να βάλεις μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου βανίλιας ή να προσθέσεις ένα δαφνόφυλλο!