Με ποιον παντρεύονται τα αδέρφια Bridgerton σε κάθε ένα από τα βιβλία της Julia Quinn;

Τζένη Ντεμιράι
Με ποιον παντρεύονται τα αδέρφια Bridgerton σε κάθε ένα από τα βιβλία της Julia Quinn;
Invision

Τι θα γίνει, όμως με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Bridgerton;

Η επιστροφή της σειράς του Netflix «Bridgerton» έχει κινήσει την περιέργεια πολλών fans του ρομαντισμού σχετικά με τον τρόπο που εξελίσσεται η ερωτική ζωή των υπόλοιπών αδερφών Bridgerton.

Είναι γνωστό ότι η πλοκή της δημοφιλούς σειράς βασίζεται στα ρομαντικά μυθιστορήματα της Julia Quinn. Με οχτώ βιβλία η Quinn διηγείται πως τα οχτώ αδέρφια της οικογένειας γνωρίζουν τον έρωτα και παντρεύονται.

Ως τώρα, έχουμε δει δύο από της ιστορίες (Daphne και Anthony), ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η ιστορία του Colin, τη συνέχεια της οποίας θα δούμε τον Ιούνιο.

Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στα βιβλία και αφορούν την Daphne και τον Anthony δεν διαφέρουν από τα γεγονότα που είδαμε στις οθόνες μας το 2020 και το 2022. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με τον Colin.

Τι θα γίνει, όμως με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας; Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τους γάμους όλων των αδερφών Bridgerton, με τον τρόπο που βλέπουμε να εξελίσσονται οι ιστορίες τους στα βιβλία της Quinn.

Bridgerton 3 - Η Nicola Coughlan είπε το αυτονόητο «Αν χάσω ή πάρω βάρος δεν αφορά κανέναν»

Πώς συνεχίζεται η ιστορία του Colin στο βιβλίο;

Η ιστορία αγάπης του Colin Bridgerton τίθεται στο επίκεντρο στο τέταρτο βιβλίο της σειράς, «Romancing Mister Bridgerton». Έχοντας περάσει πολλά χρόνια βλέποντας την Penelope Featherington απλώς ως μία φίλη, τα συναισθήματα του Colin αρχίζουν να αλλάζουν, αφότου επιστρέφει από ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Στην δική τους ιστορία, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται περίπλοκα όταν η κοινωνία αρχίζει να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ταυτότητα της Lady Whistledown. Όταν ο Colin ανακαλύπτει πως πίσω από την μυστηριώδης Lady Whistledown κρύβεται η Penelope τα συναισθήματά του δεν είναι πια ξεκάθαρα. Ωστόσο, τελικά, ξεπερνά τις αμφιβολίες και καταλήγουν ανδρόγυνο.

Στο πρώτο μέρος του Bridgerton 3 η χημεία Colin με Penelope & η όμορφη Francesca είναι το επίκεντρο

Ποια παντρεύεται ο Benedict στη σειρά βιβλίων του Bridgerton

Ο Benedict Bridgerton, ο δευτερότοκος γιος του Bridgerton, είναι ο κύριος χαρακτήρας του τρίτου μυθιστορήματος του Bridgerton, «An Offer from a Gentleman». Η ερωτική ιστορία του Bridgerton εξελίσσεται λίγο σαν τη Σταχτοπούτα, καθώς γνωρίζει και ερωτεύεται μια μυστηριώδη γυναίκα σε έναν χορό μεταμφιέσεων κατά τη διάρκεια της σεζόν 1815. Πριν προλάβει όμως να μάθει το όνομά της, εκείνη φεύγει από το πάρτι τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μόνο ένα γάντι.

LukeThompson.jpg

Δύο χρόνια αργότερα, ο Bridgerton συναντά και σώζει μια νεαρή υπηρέτρια, τη Sophia «Sophie» Beckett, καθώς πρόκειται να την εκμεταλλευτεί μια ομάδα ανδρών. Προσφέρει στη Sophie δουλειά, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι η ίδια γυναίκα που ερωτεύτηκε στο χορό.

Διχασμένος ανάμεσα στην αυξανόμενη αγάπη του για τη Sophie και την αναζήτηση της μυστηριώδους γυναίκας του στο χορό μεταμφιεσμένων, ο Benedict αποφασίζει τελικά να πάει να βρει τη Sophie, να ομολογήσει τα συναισθήματά του και να της κάνει πρόταση γάμου. Επιστρέφοντας στο σπίτι τη βρίσκει να παίζει ένα παιχνίδι με δεμένα τα μάτια και τελικά συνθέτει ότι είναι αυτή που έψαχνε από τον χορό. Αφού ξεπερνούν μερικά εμπόδια, οι δυο τους τελικά παντρεύονται.

Ποιον παντρεύεται η Eloise

Η Eloise Bridgerton είναι βασικός χαρακτήρας στο πέμπτο βιβλίο, το οποίο έχει τίτλο «To Sir Phillip, with Love». Μετά το θάνατο της Marina Thompson - η οποία είναι η μακρινή ξαδέλφη των Bridgertons και όχι των Featheringtons στα βιβλία - η Eloise προσφέρει τα συλλυπητήριά της στο χήρο της, Sir Phillip Cane. Οι δυο τους αρχίζουν να ανταλλάσσουν γράμματα, με αποτέλεσμα να αναπτύξουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Οι δυο τους συναντιούνται τελικά από κοντά, αλλά όταν τα μεγαλύτερα αδέλφια της Eloise μαθαίνουν ότι συναντήθηκε με έναν άνδρα χωρίς συνοδεία, απαιτούν να την παντρευτεί, πράγμα που τελικά κάνει.

Ποιον παντρεύεται η Francesca

Η ιστορία της Francesca Bridgerton τίθεται στο επίκεντρο στο έκτο βιβλίο, «When He Was Wicked». Η Francesca είναι η μόνη Bridgerton που παντρεύεται δύο φορές. Την πρώτη από αυτές παντρεύεται τον John Stirling, ο οποίος, δυστυχώς χάνει απροσδόκητα τη ζωή του. Στη συνέχεια, η Francesca έρχεται κοντά με τον ξάδερφο του John, Michael Stirling, ο οποίος διαπιστώνεται ότι έτρεφε πάντοτε αισθήματα για εκείνη αλλά δίσταζε να τα εκφράσει. Ξεπερνώντας τις ενοχές τους, τελικά Michael και Francesca παντρεύονται.

Bridgerton

Ποιον παντρεύεται η Hyacinth

Η ιστορία αγάπης της Hyacinth Bridgerton τίθεται στο επίκεντρο στο έβδομο βιβλίο της σειράς, «It's in His Kiss». Σε αυτό, η Hyacinth ερωτεύεται τον εγγονό της Lady Danbury, Gareth St. Clair, αφότου συνεργαστούν με σκοπό να μεταφράσουν το οικογενειακό του ημερολόγιο, το οποίο είναι γραμμένο στα ιταλικά. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, αναπτύσσουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον και καταλήγουν να παντρευτούν.

https://www.instagram.com/p/CJHFy7TjEkB/

Ποια παντρεύεται ο Gregory

Ο Gregory Bridgerton είναι ο βασικός χαρακτήρας του όγδοου βιβλίου, «On the Way to the Wedding». Η ιστορία του θυμίζει αυτή του Colin, αφού πρόκειται για ακόμα μία ρομαντική σχέση που ξεκινά ως φιλία. Αρχικά, έχει βάλει στο στόχαστρό του μια νεαρή γυναίκα ονόματι Hermione Watson, αλλά εκείνη έχει τα μάτια της στραμμένα σε άλλον.

Πιστεύοντας ότι ο Gregory είναι το καλύτερο ταίρι για την Hermione, η φίλη της Lady Lucinda "Lucy" Abernathy δέχεται να τον βοηθήσει να την κερδίσει. Ωστόσο, στο τέλος, ο Gregory και η Lucy καταλήγουν να αναπτύσσουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Οι δυο τους τελικά παντρεύονται, αλλά όχι πριν η Lucy αναγκαστεί να διαλύσει έναν αρραβώνα με κάποιον άλλον.

https://www.instagram.com/p/CHvQLXUjkj8/

Στο «Bridgerton 3» δεν βρίσκει τον έρωτα μόνο ο Colin αλλά και η Violet Bridgerton

Πηγή κεντρικής εικόνας: @bridgertonnetflix