«Θαύματα συμβαίνουν» και η Anne Hathaway επιστρέφει με βασιλικό στιλ στο The Princess Diaries 3

 Άρτεμις Σκούφου
«Θαύματα συμβαίνουν» και η Anne Hathaway επιστρέφει με βασιλικό στιλ στο The Princess Diaries 3
AP Photo/Ric Francis

Η Anne Hathaway πάει «πίσω στη Γενοβία» και σπάει τη σιωπή της για το prequel Princess Diaries 3. 

Το Princess Diaries 3 έρχεται και η Anne Hathaway επιβεβαιώνει την επιστροφή της μ' έναν πολύ απλό και ξεκάθαρο τρόπο.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απάντησε εμφανώς στην είδηση ότι το The Princess Diaries 3 θα έρθει επίσημα στις οθόνες μας με ένα νέο βίντεο στο Instagram την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου. Η αντίδραση της σταρ ήρθε λίγες ώρες αφότου η σκηνοθέτιδα Adele Lim επιβεβαίωσε στο Variety ότι ένα τρίτο μέρος της σειράς ταινιών είναι σε εξέλιξη.

Είσαι έτοιμη για το «Ημερολόγιο μίας Πριγκίπισσας 3»;

Το Ημερολόγιο μιας πριγκίπισσας επιστρέφει (επιτέλους!)

Η Anne Hathaway δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να χαλαρώνει έξω και να κρατάει το ένα δάχτυλο ψηλά λέγοντας «Ένα». Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα απόσπασμα από την πρώτη ταινία που τη δείχνει να λέει: «Σκάσε», ως απάντηση στην είδηση ότι ο χαρακτήρας της Mia Thermopolis είναι η πριγκίπισσα της Γενοβίας.

Έπειτα είδαμε ένα δεύτερο κλιπ με την ίδια να λέει στην κάμερα: «Δύο», κρατώντας δύο δάχτυλα ψηλά. Αυτή τη φορά, ακολούθησε μια σκηνή με την επί της οθόνης γιαγιά της Julie Andrews να λέει «Σκάσε».

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τη Hathaway να κρατάει τρία δάχτυλα ψηλά και να λέει, «Τρία», πριν προσθέσει, «Σκάσε». Στη συνέχεια, το κλιπ παίζει το τραγούδι «Miracles Happen (When You Believe)», δηλαδή «Θαύματα συμβαίνουν (όταν το πιστεύεις)», της Myra, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην αρχική ταινία.

«Συμβαίνουν θαύματα! Επιστροφή στη Γενοβία. Το παραμύθι συνεχίζεται», έγραψε η Anne Hathaway στη λεζάντα του βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/DAtwgxYJy3c/

Αρκετοί άνθρωποι κατέκλυσαν τα σχόλια στο ποστ της ηθοποιού, μεταξύ των οποίων και η Kelly Clarkson, η οποία έγραψε: «Ήδη βασίλισσα». Το πέμπτο single της απόφοιτης του American Idol, «Breakaway», ήταν το πρώτο single στο soundtrack της δεύτερης ταινίας.

Το The Princess Diaries (2001) και η συνέχειά του, The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004), σκηνοθετήθηκαν και τα δύο από τον αείμνηστο Garry Marshall, ο οποίος πέθανε το 2016.

Τον Μάρτιο, η 89χρονη Julie Andrews δήλωσε στο TODAY.com σχετικά με την πιθανή επανάληψη του ρόλου της: «Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έγιναν τα δύο Diaries και δεν είμαι σίγουρη, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνουμε ένα καλό πράγμα στην ησυχία του. Δεν μου αρέσει όταν οι άνθρωποι τραβούν και τραβούν και τραβούν το θέμα, ξέρετε, μέχρι να πεθάνει».

«Θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν κάναμε άλλο ένα», πρόσθεσε η ίδια.

Η Anne Hathaway δήλωσε στο PEOPLE τον Ιανουάριο του 2023 ότι ήταν «συναρπαστικό» να «βλέπει το επίπεδο ενθουσιασμού» των θαυμαστών για το ενδεχόμενο μιας τρίτης ταινίας.

«Είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπομονή, και έτσι όλοι θα πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους μέρος της κινηματογραφικής βιομηχανίας τώρα, γιατί τόσος χρόνος χρειάζεται στην πραγματικότητα για να γίνουν πράγματα».

Και φυσικά, το Χ «τρελάθηκε» και μόνο στην ιδέα του Princess Diaries 3, παρόλο που δεν υπάρχει κανένα νεότερο.

Δες το τρέιλερ της δεύτερης ταινίας για να το φρεσκάρεις στη μνήμη σου και να ετοιμαστείς για την επόμενη.

DPG Network