Baywatch: Ο Michael Newman «έφυγε» από τη ζωή λίγο μετά το reunion με τους ηθοποιούς της σειράς

Γεωργία Βλαχοπούλου
Baywatch: Ο Michael Newman «έφυγε» από τη ζωή λίγο μετά το reunion με τους ηθοποιούς της σειράς
@chris_pierce

Ο Michael Newman «έφυγε» από τη ζωή στα 68 του, 18 χρόνια αφότου διαγνώστηκε με τη νόσο του Parkinson.

Ο Michael Newman, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του ναυαγοσώστη Mike -Newmie- Newman στη σειρά «Baywatch», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 χρονών. Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί πριν από 18 χρόνια με τη νόσο του Parkinson.

Η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε σήμερα Τρίτη (22/10) από τον στενό φίλο του Newman, Matt Felker, ο οποίος πρόσφατα σκηνοθέτησε τη σειρά ντοκιμαντέρ του Hulu για το «Baywatch».

Baywatch: Moment in the Sun: Το reunion των σταρ έγινε με δύο ηχηρές απουσίες

Ο αείμνηστος ηθοποιός πέθανε συγκεκριμένα «από καρδιακές επιπλοκές» το βράδυ της Κυριακής (20/10) «περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του».

Ο Newman ήταν το μόνο μέλος του καστ του «Baywatch» που ήταν ναυαγοσώστης και στην πραγματικότητα. Mάλιστα, είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως ναυαγοσώστης στα 10 του χρόνια ως junior ναυαγοσώστης στην Santa Monica. Έπειτα εργάστηκε στο Λος Άντζελες σε αυτό το πόστο.

Ο ίδιος εμφανίστηκε σε 150 επεισόδια της σειράς, τα περισσότερα από οποιονδήποτε - πέρα από τον David Hasselhoff.

https://www.instagram.com/p/DA74pTnu3MG/

To reunion του Baywatch

Πριν από δύο περίπου μήνες (τον Αύγουστο του 2024), το καστ της iconic σειράς του 1989 ξαναβρέθηκε στον ίδιο χώρο στη Santa Monica της Καλιφόρνια με αφορμή την προώθηση του ντοκιμαντέρ «After Baywatch: Moment in the Sun».

Ο Michael Newman έδωσε το παρών μαζί με τους Carmen Electra, Nicole Eggert, Alexandra Paul, Jeremy Jackson, Brandy Ledford, David Chokachi, Brande Roderick, Traci Bingham, Jaason Simmons, Erika Eleniak, Michael Bergin και Nancy Valen.

LA Premiere of
Michael Berk, from left, Carmen Electra, Matthew Felker, Jeremy Jackson, Nancy Valen, Michael Bergin, Brandy Ledford, Michael Newman, Erika Eleniak, Alexandra Paul, Jaason Simmons, Nicole Eggert, Traci Bingham, and David Chokachi arrive at the premiere of "After Baywatch: Moment in the Sun" at The Bungalow Santa Monica on Monday, Aug. 26, 2024, in Santa Monica, Calif. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Από το ιστορικό αυτό reunion έλειπαν η Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson), που έπαιζε την C.J. Parker στην σειρά και ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ (David Hasselhoff), που υποδυόταν τον Μιτς Μπιούκαναν.

Ba(b)ywatch: O David Hasselhoff έγινε 1η φορά παππούς και δάκρυσε κρατώντας αγκαλιά την εγγονή του

H οικογένεια του Newman και η διάγνωση με Parkinson

O Μichael Newman είχε παντρευτεί με την Sarah Newman, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Όταν διαγνώστηκε με την νόσο του Parkinson, ο ίδιος είχε δηλώσει:

Όλα αλλάζουν. Όλα αυτά που νόμιζες ότι θα κάνεις με τα παιδιά και τα εγγόνια σου, φωτογραφίες που θα βγάλαμε, όλα τα σχέδια που είχα... σταμάτησαν.

https://www.instagram.com/p/CK8vdlZlWzh/