Η Μαρέβα είναι η μεγαλύτερη guest star στο Tik Tok του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η Μαρέβα είναι η μεγαλύτερη guest star στο Tik Tok του Κυριάκου Μητσοτάκη
9559944

Στο Τικ Τοκ και στο Instagram, η Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε την πιο social υποστήριξη στην προεκλογική μάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι κάλπες έχουν ανοίξει και η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά σήμερα και μέχρι τη δύση του ήλιου. Σε αυτή την επαναληπτική προεκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε και πάλι την πλατφόρμα του Τικ Τοκ εις το έπακρο και μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν σε αυτά τα ξεχωριστά βιντεάκια του πρωθυπουργού η σύζυγός του Μαρέβα.

«Έλα Μαρέβα»!

Μπορεί στα πρώτα βιντεάκια του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Μαρέβα να διατηρούσε χαμηλό προφίλ, όμως σε αυτόν τον προεκλογικό γύρο φάνηκε και η ίδια να διασκεδάζει με το «τρολάρισμα» του πρωθυπουργού, του οποίου τα tik tok videos έφτασαν και το ένα εκατομμύριο σε προβολές.

«Φτάνει ένα emergency alert στη Μαρεβα και με παίρνει και μου πατάει ένα βρίσιμο» λέει σε ένα από τα τελευταία βίντεό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Μαρέβα.

Στη συνέντευξή του μάλιστα στη Δανάη Μπάρκα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις δυσκολίες στη σχέση με τη Μαρέβα:

«Περάσαμε μεγάλες δυσκολίες. Για χρόνια δεν ήμαστε μαζί. Τις ξεπεράσαμε με το να μη χρεώσουμε αποκλειστικά ο ένας στον άλλο την ευθύνη. Πρέπει να είσαι ταυτόχρονα απόλυτα ταγμένος στα παιδιά. Εμείς δώσαμε χρόνο στο χρόνο, δεν είπαμε ποτέ κακές κουβέντες ο ένας για τον άλλο και όταν ξαναβρεθήκαμε, μπορέσαμε και επανατοποθετήσαμε τη σχέση μας σε διαφορετική βάση και είμαστε καλύτερα από ποτέ. Μερικές φορές πριν πάρει κανείς οριστικές αποφάσεις πρέπει να δίνει λίγο παραπάνω χρόνο, τα πράγματα δεν είναι πάντα καλύτερα αναζητώντας άλλη εναλλακτική. Δουλέψαμε και με ειδικούς. Να απενεχοποιήσουμε και την ψυχολογική υποστήριξη».

mareva1.jpg
9344316

Στην γιορτή του Πατέρα πάντως, ήταν η Μαρέβα εκείνη που πήρε τα social media στα χέρια της και έστειλε τις ευχές της στον καλύτερο μπαμπά, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

https://www.instagram.com/p/Cto8bw8IhU7/

Το Τικ Τοκ του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Ανέλπιστα, από τις πρώτες κιόλας εκλογές του Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεχώρισε με τα βιντεάκια του- γεμάτα χιούμορ πάντα- στο Tik Tok.

Η Μαρέβα για τις δυσκολίες:

Μιλώντας για την εποχή που δεχόταν επιθέσεις από μίντια, η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε αναφέρει σε συνέντευξή της χαρακτηριστικά:

«Ναι, τα στενοχωρούσαν πολύ. Ειδικά τη μικρή μου κόρη. Της έκαναν μεγάλο κακό. Και αυτό είναι από τα πράγματα που δυσκολεύομαι να συγχωρήσω. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Και φυσικά έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να με κριτικάρουν. Άλλο, όμως, κριτική και άλλο συκοφαντία. Κατασκεύασαν ψεύτικα αφηγήματα, fake news”με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου. Έχουν πιάσει ακόμη και τα παιδιά μου… Ήταν και αυτό μια μορφή bullying. Μια άσκηση ψυχολογικής βίας εις βάρος μας, με απώτερο σκοπό να στοχοποιήσουν τον Κυριάκο.

Αυτό που περιέγραψα δεν το κατατάσσω στην δημοσιογραφία. Δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι δολοφονία χαρακτήρων. Είναι δείγμα αδυναμίας, όμως, όχι δύναμης. Νομίζω ότι απηχεί συγκεκριμένα συμφέροντα, ίσως και προσωπικά συμπλέγματα. Και βεβαίως επειδή έτσι νόμιζαν ότι θα πλήξουν τον άντρα μου. Πάντως δεν τα κατάφεραν. Δεν έχω λάβει στη ζωή μου πιο ωραία μηνύματα συμπαράστασης από αυτά που μου έστελναν άντρες και γυναίκες εκείνη την περίοδο. Η στήριξη ερχόταν από πρόσωπα όλων των πολιτικών απόψεων».

https://www.instagram.com/p/CsOS8F4I3J_/