Μετά το σύμφωνο συμβίωσης έρχεται σύντομα και ο θρησκευτικός γάμος για τη Μαρία Ηλιάκη
Με... στέφανα μας ενημέρωσε η Μαρία Ηλιάκη ότι πλησιάζει ο θρησκευτικός γάμος με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.
Με ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη απάντησε σε ποικίλες ερωτήσεις των ακολούθων της.
Σε ερώτηση που αφορούσε το ενδεχόμενο του θρησκευτικού γάμου με τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Στέλιο Μανουσάκη, η Μαρία απάντησε ότι θα έρθει σύντομα η στιγμή, αναρτώντας δυο στέφανα και γράφοντας «soon».
Το σύμφωνο συμβίωσης με τον Στέλιο Μανουσάκη
Σε παλαιότερη συνέντευξη της στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα η Μαρία Ηλιάκη είχε αναφερθεί και πάλι στον γάμο με τον σύντροφο της λέγοντας χαρακτηριστικά «Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο».
Για το σύμφωνο συμβίωσης η Μαρία Ηλιάκη είχε πει ακόμα: «Το κάναμε για κάποιους λόγους γραφειοκρατικούς και τυπικούς και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο.
Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δεν μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα, λίγο ιδιαίτερο», αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη».
«Δεν υπάρχει ζήλια»
Σε επόμενη ερώτηση του Q&A μίλησε για την ζήλια, επισημαίνοντας ότι ποτέ δεν της έχει περάσει από το μυαλό να ζηλέψει λόγω του επαγγέλματος του συζύγου της, ο οποίος είναι γυναικολόγος και διατηρεί ιατρείο στο Μαρούσι.
Επιπλέον, η παρουσιάστρια απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που σχετίζονται με την ίδια αλλά και με καθημερινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει μία γυναίκα ή και μία μητέρα. Κάποιες από αυτές τις ερωτήσεις αφορούσαν τις σπουδές της, τη σχέση της με τις δουλειές του σπιτιού αλλά και τις πανάδες. Ενώ άλλες αφορούσαν την δύσκολη λοχεία αλλά και την ζωή στη Ζυρίχη.