O Γρηγόρης ξέρει ότι η οικογένεια του με τη Νάνσυ και τους γιους τους είναι ό,τι πιο σημαντικό

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Γρηγόρης ξέρει ότι η οικογένεια του με τη Νάνσυ και τους γιους τους είναι ό,τι πιο σημαντικό

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για τη σχέση που έχει εδώ και περίπου 9 χρόνια με την Νάνσυ Αντωνίου αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν στην αρχή της σχέσης τους.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου έχουν καταφέρει να είναι η καλύτερη ομάδα, όχι μόνο επαγγελματικά - αφού ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός συνεργάζονται στην καθημερινή πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Λιανό και τον Παναγή Τζωρτζάτο - αλλά και στην προσωπική τους ζωή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε «συνέντευξη» στον καλεσμένο του: Οι 10 ερωτήσεις και η μεγάλη αλήθεια

Εδώ και περίπου 9 χρόνια το ζευγάρι έχει καταφέρει να φτιάξει τη δική του οικογένεια, κάτι που όπως εκμυστηρεύτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη, δεν ήταν καθόλου εύκολο - «Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και εξήγησε τον λόγο.

Η σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την Νάνσυ Αντωνίου και τον γιο της, Νικόλα

Όπως είπε ο γνωστός παρουσιαστής, επειδή τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του είχαν παιδί από προηγούμενο γάμο ήταν δύσκολο στην αρχή να βρεθούν οι ισορροπίες. Και κυρίως, για εκείνον και τον γιο της Νάνσυς Αντωνίου, οι οποίοι ήταν τελείως άγνωστοι και θα έπρεπε να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη οικοδομώντας μια νέα σχέση.

«Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο. Ο Αναστάσης μένει με την μαμά του - έχει μια υπέροχη μαμά ο Αναστάσης, μεγαλώνουν καταπλητικά - και με την Νάνσυ μεγαλώνουμε τον Νικόλα, που πλέον είναι σαν παιδί μου. Ο Αναστάσης είναι 10 στα 11 και ο Νικόλας 14 στα 15.

Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να είσαι στο σπίτι με τον άνθρωπό σου και να υπάρχει ένα παιδί που να μεγαλώνει στη διπλανή πόρτα και να μην είναι το παιδί σου, εννοώ το βιολογικό. Συναντάς ένα παιδί που πρέπει να αρχίσεις να έχεις συναισθήματα, να νιώθεις πράγματα, να του μάθεις πράγματα, αλλά δεν είναι το παιδί σου. Πέραν του ότι ο Νικόλας έχει επίσης έναν υπέροχο πατέρα, είναι μια υπέροχη οικογένεια, γιατί για μένα ακόμη κι αν κάποιο ζευγάρι χωρίσει η οικογένεια πάντα θα συνεχίσει να υπάρχει αν υπάρχει ένα παιδί.

Για μένα όλες οι λεπτομέρειες έπαιζαν ρόλο, το πώς θα κινηθώ μέσα στο σπίτι, το πώς θα βγω μέσα από το μπάνιο, το πώς θα περπατήσω, όλα ήθελαν ένα σεβασμό. Όταν υπάρχει ένα παιδί κάθε σου κίνηση, κάθε σου περπάτημα πρέπει να είναι ελεγμένο και προαποφασισμένο. Και πόσο μάλλον για ένα παιδί που επίσης μεγαλώνει με κάποιον που δνε είναι ο μπαμπάς του», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως λέει στον γιο του τον Αναστάση αν θέλει να γίνει χορευτής, γιατί πραγματικά χορεύει πολύ καλά, κάτι το οποίο σίγουρα δεν θα μπορούσε να το ακούσει από τον δικό του μπαμπά.

201511191251550.9037_GRIGORIS_ARNAOYTOGLOY_14112015.jpg

Η πικρία του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Ελένη Μενεγάκη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη εκφράζοντας την πικρία του που δεν έχει πάει καλεσμένη σε κάποια εκπομπή του.

«Με έχει στενοχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη Μενεγάκη που δε θα ήθελα να με ρωτήσεις. Είμαι πολύ πληγωμένος από την Ελένη. Να είναι καλά, τη σέβομαι, τη συμπαθώ, έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία στις εκπομπές… Είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Κι επειδή το έχω ξαναπεί και το έχει παίξει στην εκπομπή της, περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε "ρε συ Γρηγόρη πότε να έρθω;". Δε γίνεται να έχω πάει στα πρωινά της εφτά φορές κι εκείνη να έχει έρθει μόνο μία φορά στη ζωή της στην ΕΡΤ3, ΤΟ 1998. Αυτό δε μου αρέσει που κάνει. Με στενοχωρεί», είπε ο παρουσιαστής.

Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου που προβλήθηκε στο Πάμε Δανάη!, η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τον καλεσμένο της, που ήταν ο Άρης Καβατζίκης στον οποίο είχε δώσει τη συνέντευξη ο παρουσιαστής, θέλησε να δώσει την απάντησή της.

«Είναι γοητευτικός, έχει χιούμορ… Λέω τόσο καλά πράγματα που τα πιστεύω γι’ αυτόν και αυτός ο άτιμος έχει κολλήσει γιατί δεν πάω καλεσμένη. Έλεος! Σου έχει έρθει όλη η Ελλάδα ρε Γρηγόρη, εγώ είμαι το θέμα; Ρε Γρηγόρη! Δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή. Ρε Γρηγόρη, αυτό είναι το πιο σημαντικό; Πες ότι σου είχα έρθει 5 φορές και έφευγα κάθε φορά κι έλεγα άντε μωρέ με αυτόν… βρε λέω παντού τα καλύτερα γιατί τα πιστεύω. Σε ξέρω από τότε που ήσουν στο TV Μακεδονία, μην γκρινιάζεις ρε Γρηγόρη. Και όχι τίποτα άλλο, είναι και ο γιος μου τοξότης με ωροσκόπο δίδυμο, λες να μου βγει έτσι; Δεν ξέρω και δεν μου αρέσει η γκρίνια», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν θεωρεί κανείς ότι επειδή είναι φίλοι σου κάποιοι άνθρωποι, τους έχεις δεδομένους στο τσεπάκι σου να λες πες του να 'ρθει. Καταρχήν, ποτέ δεν έχω πει σε κανέναν πες του να έρθει. Πάντα έλεγα να μην πιέζουν γιατί αν έρθει και δεν θέλει τι να τον κάνω, θα έρθουμε σε δύσκολη και αμήχανη κατάσταση.

Έχω πάρει πάρα πολλά όχι στην καριέρα μου από στιγμές που μπορεί να ήθελα κάποιον τραγουδιστή και έλεγε όχι, ποτέ δεν πίεζα. Δεν υπάρχει θέμα, εγώ τον αγαπώ τον Γρηγόρη και τον βλέπω και τον ευχαριστιέμαι. Και μακάρι να είναι άλλα 25 χρόνια στην τηλεόραση. Αρκεί να κάνει αυτά που του αρέσουν και του ταιριάζουν».