Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέει ναι στη γυμναστική και στον θηλασμό μετά την απόκτηση του γιου της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέει ναι στη γυμναστική και στον θηλασμό μετά την απόκτηση του γιου της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στη νέα ρουτίνα της ως μαμά δύο αγοριών πια και χαρίζει έμπνευση σε κάθε νέα μαμά. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τη γέννηση του γιου της προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της, μια νέα καθημερινότητας μιας μαμάς δύο μικρών αγοριών πια. Κι επειδή μπορεί, η παρουσιάστρια μιας δείχνει το πώς μπορείς κι εσύ να ισορροπήσεις ανάμεσα στον θηλασμό, τη γυμναστική και δύο μωρά- ένα νεογέννητο κι ένα μεγαλύτερο – που σε έχουν διαρκώς ανάγκη.

10 μέρες μετά τον τοκετό η Σπυροπούλου έδειξε το σώμα της αλλά μια φωτογραφία από το μαιευτήριο

spiro1.jpg

Μπορεί λοιπόν στην πρώτη της λοχεία, η Σπυροπούλου να βρέθηκε στο κρεβάτι με σπασμένο πόδι και χωρίς να μπορεί να γυμναστεί καθόλου, όμως μετά τη γέννηση του μικρού Βασίλη, η παρουσιάστρια επέστρεψε δυναμικά στο γυμναστήριο και στις νυχτερινές βόλτες που της επιτρέπουν έστω και για λίγη ώρα να αποφορτιστεί. Στις δέκα πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό, η Σπυροπούλου είχε δει τη ζυγαριά της ήδη 10 κιλά πιο ελαφριά και ο διάδρομος γυμναστικής πήρε και πάλι φωτιά.

spiro2.jpg

Αν σε όλα αυτά προστεθεί και ο θηλασμός τον οποίο η Κωνσταντίνα παλεύει ακόμα περισσότερο σε σχέη με την πρώτη της φορά, με άντληση από θήλαστρο, δεν αποτελεί κάποιο μαγικό το γεγονός πως έχει επιστρέψει στην σιλουέτα που είχε πριν γίνει μαμά.

spiro3.jpg

«Ο θηλασμός ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Τι πάλευα, ήταν και μικρό, δεν έπιανε. Ίσως κατηγορείς τον εαυτό σου, αν τα κάνεις σωστά», είχε πει η Κωνσταντίνα για το κεφάλαιο θηλασμός στον μικρό Βλάσση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και είναι κι αυτό αγόρι

Κατά τα άλλα, η Σπυροπούλου, κάνει πράξη την προσαρμογή και των παιδιών σε ένα πρόγραμμα ζωής που όλοι είναι χαρούμενοι. Σήμερα για παράδειγμα, η Σπυροπούλου πήγε για μπάνιο με τον μικρό Βλάσση.

https://www.instagram.com/p/C9haoopIOoY/

«Παντού έχουμε πάει με το μωρό, είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν, να το κάνεις και μετά. Το προσαρμόζεις, δεν είναι το ίδιο να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου. Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στη Ρόδο. Η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις. Τι να πρωτοκάνει; Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι συνέχεια από πάνω», είχε πει η Κωνσταντίνα τον Σεπτέμβριο του 2023.

https://www.instagram.com/p/C9Wp1yDoX5D/

Ένα παραμυθένιο love story

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι ζευγάρι από το 2020, ενώ στις 2 Οκτωβρίου 2022 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, αφού σε 3 μήνες θα ερχόταν στη ζωή ο γιος του

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού έφερε στον κόσμο τον Βλάσση στις 3 Ιανουαρίου το 2023, είχε ένα ατύχημα. Χτύπησε το πόδι της και έπρεπε να βάλει γύψο αλλά και να είναι στο κρεβάτι και την ακινησία για αρκετές μέρες. Για τις δυσκολίες της μητρότητας, η παρουσιάστρια είχε πει χαρακτηριστικά.

Ήθελα πολύ να του δώσω το δικό μου γάλα, προσπάθησα πολύ τρεις μήνες. Ίσως δεν έκανα και κάποια πράγματα σωστά που δεν ήξερα. Αλλά δεν κατηγορώ τον εαυτό μου. Τα ρούχα που του είχα πάρει ήταν για άλλο μέγεθος, του ήταν πολύ μεγάλα.

Στην πρώτη βόλτα κάναμε μία ώρα να δούμε πώς κλείνει το καρότσι. Πήρα την κοπέλα που πήρα το καρότσι και της είπα ότι μου το έδωσε χαλασμένο. Κόντεψα να πεθάνω με τον αφαλό μέχρι να πέσει. Άστο! Τον πρώτο καιρό δεν κοιμόμασταν τις νύχτες.

Ο Βασίλης το πρώτο τετράμηνο μέχρι τις 6 δεν κοιμόταν, έκανα τη νυχτερινή βάρδια. Όταν βγήκα πρώτη φορά να κάνω ψώνια, κόντεψα να πεθάνω. Τα λέει κανείς; Είναι λεπτή ισορροπία.