Η Ζέτα Μακρυπούλια ζει την απόλυτη εμπειρία στην Κένυα: Οι νέες photo και το επικό σχόλιο του Λούλη

Η Ζέτα Μακρυπούλια ζει την απόλυτη εμπειρία στην Κένυα: Οι νέες photo και το επικό σχόλιο του Λούλη

Η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε μερικές νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην μακρινή Κένυα. 

Μέχρι την μακρινή Κένυα ταξίδεψε η Ζέτα Μακρυπούλια για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ηθοποιός κα παρουσιάστρια ξεκίνησε αυτό το ταξίδι της από τις αρχές Ιουλίου. Σε ένα τέτοιο προορισμό είναι λογικό να οι διακοπές και οι μέρες για εξερεύνηση να είναι παραπάνω.

Μάλιστα η Ζέτα Μκαρυπούλια ταξίδεψε μέχρι την Κένυα με την αγαπημένη της παρέα που δεν είναι άλλοι από τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Ευγενία Σαμαρά και τον Κωνσταντίνο Δέδε.

Η ηθοποιός Μαυτό, το οποίο φυσικά είναι μια εμπειρία ζωής.

Ζέτα Μακρυπούλια: Βρήκαμε το μαύρο κορμάκι που συνδύασε με τζιν

Στις φωτογραφίες που ανέβασε τη βλέπουμε με το μπικίνι της σε μια υπέροχη παραλία, συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα:

«Καλοκαίρι, αμμουδιά και ζούγκλα!»

https://www.instagram.com/p/C97tsWSIeef/

Όπως είναι λογικό τα σχόλια στις φωτογραφίες της ήταν αμέτρητα. Ανάμεσα στους διαδικτυακούς φίλους που σχολίασαν ήταν και ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και πρόσφατα στο θέατρο. Συγκεκριμένα της έγραψε:

«Πρόσεξε βρε κορίτσι μου εκεί στην αγριάδα…»

Oι εικόνες από όλο το ταξίδι στην Κένυα

Η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε αρκετές εικόνες από αυτό το ταξίδι της δημιουργώντας ένα βίντεο το οποίο και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram.

«Γοργόνα η Ζέτα» είπαν στη Μακρυπούλια που ποζάρει σε παραλία της Κύθνου και στα υπέροχα νερά της

«Hello Africa! Hello Kenya! Εμπειρία ζωής, με τους φίλους μου μαζί!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια στη λεζάντα της ανάρτησής της. Πρωταγωνιστές όπως θα δεις στο βίντεο είναι τα άγρια ζώα της Αφρικής, η φύση, οι γεύσεις που δοκίμασαν και φυσικά τα πλατιά χαμόγελα της ίδιας και των φίλων της.

https://www.instagram.com/reel/C8-CdbkIISB/

Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια και ηθοποιός όπως φαίνεται και από τα βίντεο που δημοσίευσαν και οι φίλοι της, δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακή στα πλάνα από Κένυα παρότι το στυλ που επέλεξε για τις βόλτες τους εκεί είναι απλό και casual, ενώ η ίδια είναι τελείως αμακιγιάριστη.

https://www.instagram.com/reel/C840pcAI2U6/

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια ταξιδεύει σε έναν τέτοιο προορισμό. Όπως έχει πει κι η ίδια αγαπάει το να βρίσκεται κοντά στη φύση, γι' αυτό και η φετινή χρονιά την βρήκε στην Ζανζιβάρη.