Ο Keanu Reeves κάνει ντεμπούτο στο Broadway: Το reunion με τον Alex Winter και ο ενθουσιασμός στο Χ

 Άρτεμις Σκούφου
Ο Keanu Reeves κάνει ντεμπούτο στο Broadway: Το reunion με τον Alex Winter και ο ενθουσιασμός στο Χ
Jordan Strauss/Invision/AP

Σε ποια παράσταση θα πρωταγωνιστούν; 

Οι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στο έργο του Samuel Beckett «Περιμένοντας τον Godot» από τον βραβευμένο Βρετανό σκηνοθέτη Jamie Lloyd.

Οι συμπρωταγωνιστές του Bill & Ted, Keanu Reeves και Alex Winter, πρόκειται να ηγηθούν μιας νέας εκδοχής του «Waiting for Godot» στο Broadway.

Η παραγωγή θα ανέβει στη Νέα Υόρκη το φθινόπωρο του 2025 από τον καταξιωμένο Βρετανό σκηνοθέτη Jamie Lloyd, ο οποίος έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία Olivier και έχει προταθεί για δύο Tony. Η πιο πρόσφατη επιτυχία του στο Broadway ήταν η σκηνοθεσία της Jessica Chastain σε μια απογυμνωμένη εκδοχή του «A Doll's House».

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα βρεθούμε μαζί στη σκηνή και θα συνεργαστούμε με τον σπουδαίο Jamie Lloyd σε ένα από τα αγαπημένα μας έργα», ανέφεραν οι ηθοποιοί σε κοινή δήλωσή τους.

Οι Reeves και Winter πρωταγωνίστησαν αρχικά μαζί στην κωμωδία επιστημονικής φαντασίας Bill & Ted's Excellent Adventure του 1989, παίζοντας δύο τεμπέληδες που ταξιδεύουν στο χρόνο. Οι συνέχειες κυκλοφόρησαν το 1991 και το 2020.

Συγνώμη που ο Reeves παραμένει ερωτευμένος με την κοπέλα του (Μήπως να πάρει έγκριση από τον user07)

Στη νέα παράσταση που θα ανέβει στο Broadway ο Keanu Reeves θα υποδυθεί τον Estragon και ο Alex Winter τον Vladimir.

«Είναι πραγματική τιμή να συνεργάζομαι με τους λαμπρούς Keanu Reeves και Alex Winter στο μεγαλειώδες αριστούργημα του Samuel Beckett - ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά έργα όλων των εποχών», ανέφερε ο Lloyd σε δήλωσή του.

Το «Waiting for Godot» ακολουθεί τους Vladimir και Estragon, καθώς περνούν τον χρόνο περιμένοντας ένα άτομο που ονομάζεται Godot, ελπίζοντας ότι η καθυστερημένη άφιξή του θα τους δώσει την ικανοποίηση που αναζητούν.

Ήρθε η ώρα του για το Broadway

Κάνοντας το ντεμπούτο του στο Broadway, ο Reeves είναι ένας από τους πιο συνεπείς κινηματογραφικούς αστέρες του Hollywood, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει και να συμμετέχει στη σειρά «John Wick» και στις ταινίες «The Matrix». Άλλες συμμετοχές του περιλαμβάνουν τις ταινίες «Constantine», «My Own Private Idaho», «Dangerous Liaisons», «The Gift», «Parenthood», «Something's Gotta Give» και «Always Be My Maybe».

Από την άλλη, ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, ο Winter ολοκλήρωσε πρόσφατα την παραγωγή της ταινίας «Adulthood», την οποία σκηνοθέτησε και στην οποία πρωταγωνιστεί δίπλα στους Josh Gad και Kaya Scodelario. Έχει σκηνοθετήσει ντοκιμαντέρ όπως τα «The YouTube Effect», «Zappa», «Showbiz Kids» και «The Panama Papers». Στο Broadway έχει υποδυθεί τον John Darling στην παραγωγή του «Peter Pan» το 1979 και τον Louis Leonowens στο «The King & I».

Οι τίτλοι του Lloyd ως βραβευμένου σκηνοθέτη περιλαμβάνουν τα «Romeo & Juliet», «Sunset Blvd.», «The Effect», «A Doll's House», «The Seagull», «Cyrano de Bergerac», «Betrayal» και άλλα.

Το Χ ενθουσιάστηκε

Το κοινό του σχολίασε με θετικά λόγια το ντεμπούτο του Keanu Reeves στο Broadway, ανυπομονώντας να περάσει ο καιρός για να δει την παράσταση.