Ο Πετρούνιας μετά το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς δείχνει ότι η μεγαλύτερη νίκη είναι η οικογένειά του

Ο Πετρούνιας μετά το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς δείχνει ότι η μεγαλύτερη νίκη είναι η οικογένειά του

Ο καταξιωμένος αθλητής μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου πήγε για διακοπές μαζί με τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις 2 τους κορούλες. 

Μετά τη διάκριση και την εντυπωσιακή εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι ο Ολυμπιονίκης μαζί με την οικογένειά του ξεκίνησαν επιτέλους της διακοπές.

Αφού λοιπόν ο καταξιωμένος αθλητής έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άθλημα των κρίκων, ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις 2 τους κορούλες απολαμβάνουν το καλοκαίρι.

Το «αδερφέ μου» του Μάστορα στον χάλκινο Πετρούνια, το post της Μπλάτνικ & όλα τα μπράβο του κόσμου

Έτσι οι δυο τους μαζί με τις μικρές κόρες τους Σοφία και Λένια πήγαν τις διακοπές τους, μαζεύονται όμορφες αναμνήσεις αφού ο κορυφαίος αθλητής έχει ανάγκη να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει, μετά από ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα.

https://www.instagram.com/p/C-dFkTWou9i/

Η οικογένεια Πετρούνια λοιπόν βρίσκεται ήδη σε διακοπές και μάλιστα η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με τις κόρες τους που δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή τους στη θάλασσα. Χαμογελαστοί και χαλαροί, όλοι τους δείχνουν χαρούμενοι και απολαμβάνουν τον χρόνο που είναι όλοι μαζί οικογενειακά.

Δες εδώ κάποιες από τις οικογενειακές στιγμές τους:

Η συγκινητική αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση μετά τον αγώνα

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετούνιας είναι ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια, με κοινούς στόχους και απόψεις που λατρεύουν τις δύο τους κορούλες και είναι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά. Μια από τις πιο δυνατές στιγμές τους ήταν και η πιο πρόσφατη. Αυτή η συγκινητική αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση στον σύζυγό της μετά την ανακοίνωση πως κατέκτησε την τρίτη θέση κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Όντας κι εκείνη αθλήτρια εκτός από σύζυγός του, τα συναισθήματα ήταν κάτι παραπάνω από έντονα και ήταν λογικό να ξεσπάει.

453596640_366030329693852_7135818227854937822_n.jpg

Μάλιστα συγκινημένος ήταν και ο Λευτέρης Πετρούνιας αφού σφίγγοντας στην αγκαλιά τη σύζυγό του, είπε στις κάμερες:

«Με συγχωρείτε για όλο αυτό, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω την οικογένειά μου μετά από είκοσι μέρες»

Τι δήλωσε συγκινημένος μετά το χάλκινο μετάλλιο

«Ήρθα γι’ αυτό ακριβώς το πράγμα στη Γαλλία. Έχω δουλέψει πολύ αυτά τα τρία χρόνια. Είχα τρία ευρωπαϊκά, ένα παγκόσμιο και ένα χειρουργείο. Είμαι 33 ετών πλέον και έχω υποχρεώσεις. Ήρθαμε στοχεύοντας ένα μετάλλιο. Στοχεύεις πάντα την πρώτη θέση σε έναν τελικό, αλλά πρώτα το μετάλλιο. Δεν είχε ξαναγίνει στους κρίκους και ήταν ένας σκοπός.

Εντόπισα κάποια λάθη. Θα μπορούσε να είναι ισοβαθμία με τον πρώτο και επειδή υπήρχε μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας θα ήμουν πρώτος. Δεν ήρθε, δεν πειράζει, είναι άξιοι αντίπαλοι και με κάνουν και εμένα καλύτερο αθλητή. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, τον προπονητή μου, τον φυσιοθεραπευτή μου, σ' όλη την Ελλάδα.
Είναι μια ένδειξη του πόσο πολύ το ήθελα. Είμαι χαρούμενος, συγκινημένος. Ανυπομονώ να γυρίσω στα παιδιά μου».

Μιλλούση: Το βίντεο με τις κόρες της για τον Πετρούνια έδειξε ότι το Νο1 «χρυσό» είναι στο σπίτι του

«Το απόλαυσα πάρα πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνει με ένα μετάλλιο. Στεναχωριέμαι για τον φίλο μου τον Γάλλο. Θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του.