«The Sweetest thing» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τη σύζυγό του Δέσποινα: Τα γενέθλιά της και η ευχή

Κατερίνα Μπούσιου
«The Sweetest thing» είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τη σύζυγό του Δέσποινα: Τα γενέθλιά της και η ευχή

Οι σπάνιες φορές που ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του Δέσποινα αλλά και όλες εκείνες οι στιγμές που μίλησε με αγάπη για τη μητέρα των 3 του παιδιών. 

Μία εντελώς διαφορετική ημέρα είναι η σημερινή για τον Σωτήρη Κοντιζά, καθώς έχει τα γενέθλιά της, η εδώ και δέκα χρόνια σύζυγός του Δέσποινα. Ένα άγνωστο στους περισσότερους από εμάς πρόσωπο, καθώς δεν προτιμά την έκθεση, μέσω των social media. Ακόμη και στην αφιέρωση που της έκανε σήμερα ο αγαπημένος μας σεφ, επιλέχτηκε μία φωτογραφία που μας αφήνει ένα μυστήριο για εκείνη. Το τραγούδι όμως που λειτούργησε ως ευχή για τη σύζυγό του, ήταν γνωστό και καθόλου τυχαία επιλογή.

kontizassizigos.jpg

Με τραγούδι που έγραψε ο Bono για τη σύζυγό του η ευχή στην κυρία Κοντιζά

Ένα ακόμη καλοκαίρι στην αγαπημένη τους Σχοινούσα πέρασε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τη σύζυγό του Δέσποινα και τα 3 τους παιδιά, την Αριάννα Τσιχίρο, τον Κένζι και την Ολίβια Ιζούμι. Ένα μικρό φωτογραφικό στιγμιότυπο της καλοκαιρινής τους ξεγνοιασιάς, είχε μοιραστεί μαζί μας με ένα post του στο Instagram, ο κριτής του MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζει τα 3 του παιδιά στις διακοπές τους και εξηγεί τι θα πει καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/C-Ax1iCiQW3/

Στις φωτογραφίες του προηγούμενου post δεν διακρίναμε τη σύζυγό του Δέσποινα, αλλά το πιο ιδιαίτερο ήταν το στιγμιότυπο στην ανάρτηση για τα σημερινά της γενέθλια. Εκείνη γυρισμένη πλάτη να κοιτά τη θάλασσα και εκείνος με στίχους από το τραγούδι των U2 «Sweetest Thing» να της εύχεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/C_IFhzyuD6u/

Βέβαια μία follower του θύμισε πως αυτό το τραγούδι ο Bono το έγραψε για τη σύζυγό του Ali Hewson, ως απολογία επειδή είχε ξεχάσει τα γενέθλιά της. Κάτι το οποίο ωστόσο δε συμβαίνει στην περίπτωση Κοντιζά.

kontizasgenethlia.png

Ελάχιστες φορές έχουμε δει το πρόσωπο της Ελληνοιταλίδας στην καταγωγή Δέσποινας, γιατί εκείνη αποφεύγει τη δημοσιότητα.

1724674744428-13422401-kontizas.jpg

Ο σεφ όμως έχει εκφράσει ανοιχτά πολλές φορές τόσο την αγάπη του για εκείνη, μιλώντας για έναν κεραυνοβόλο και καρμικό έρωτα. Άλλωστε η γνωριμία τους ήταν η αφορμή να εγκαταλείψει εκείνος οριστικά το Λονδίνο και να μετακομίσει στα Εξάρχεια, όπου έμενε εκείνη και πλέον διαμένουν οικογενειακώς. Σε ένα podcast είχε αποκαλύψει στον Σταύρο Θεοδωράκη τη γνωριμία τους και μάλιστα όταν εκείνη δούλευε, στο εστιατόριο που ήταν ιδιοκτησία κατά το παρελθόν, του δημοσιογράφου, στο κέντρο της Αθήνας.

«Έσκισα το σουπλά, εκείνη νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και της έγραψα το τηλέφωνό μου. Μία φάβα κέρασε για να σταματήσω να τη ζαλίζω. Βγαίναμε 3-4 μήνες και πάμε Βιετνάμ και είχαμε κλείσει μόνο που θα κοιμηθούμε τα 2 πρώτα βράδια. Τρώγαμε στα σκαμπό τα χαμηλά, σε δωμάτια που δεν είχαν τουαλέτες. Όταν γυρνάς από ένα τέτοιο ταξίδι και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι, εκεί το καταλαβαίνεις».

Επική ήταν η απάντησή του όταν ρωτήθηκε στην πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» στο Star, την πρώτη σεζόν συμμετοχής του στο MasterChef για το πώς αντιμετωπίζει η σύζυγός του, το φλερτ από άλλες γυναίκες: «Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι της είχα πει να πάρει τους κωδικούς μου στα social media για να απαντά εκείνη στα μυνήματα. Είχε αρνηθεί, αλλά μετά τους ζήτησε όταν είδε πως μου έστελναν αρκετές γυναίκες. Της είπα τότε «Άστο καλύτερα».