Η πρώτη ανάρτηση της Anouchka Delon μετά τον θάνατο του πατέρα της ήταν γεμάτη συμβολισμούς

Η πρώτη ανάρτηση της Anouchka Delon μετά τον θάνατο του πατέρα της ήταν γεμάτη συμβολισμούς

Η μόνη γυναίκα που έκανε τον Alain Delon ό,τι ήθελε ήταν μία και το όνομά της είναι Anouchka. Το post της 34χρονης κοπέλας και η κληρονομιά του εμβληματικού ηθοποιού.

Η Anouchka Delon, κόρη του θρυλικού Γάλλου ηθοποιού Alain Delon, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά τον θάνατο του πατέρα της στις 18 Αυγούστου. Μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, η Anouchka θέλησε να τμήσει τη μνήμη του πατέρα με ένα post που είχε ιδιαίτερη αξία.

Alain Delon: Έφυγε από τη ζωή ο γόης του σινεμά σε ηλικία 88 ετών

https://www.instagram.com/p/C_Ir_E4tJh0/

Η ζωή συνεχίζεται, αλλά τίποτα δεν είναι το ίδιο χωρίς εκείνον

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την απώλεια του πατέρα της, η Anouchka μοιράστηκε στίχους από το τραγούδι "Je t'aime tu sais" που ο ίδιος ο Alain Delon είχε τραγουδήσει και της είχε αφιερώσει.

Οι στίχοι «Πάνω απ' όλα μην πεις τίποτα, μην πεις τίποτα, είμαι μια χαρά... εκεί... Σ' αγαπώ, το ξέρεις, μόνο εσύ το ξέρεις. Δεν θα μπορούσα ποτέ... ποτέ να ζήσω χωρίς εσένα. Σ' αγαπώ. Κι εσύ;» και το τρυφερό «Μπαμπά, σ' αγαπώ, μπαμπά» που ολοκληρώνουν την ανάρτηση, αποτυπώνουν με τον πιο γλυκό τρόπο τον βαθύ δεσμό που ένωνε πατέρα και κόρη.

Η επιλογή αυτού του συγκεκριμένου τραγουδιού δεν είναι τυχαία. Ο Alain Delon, πέρα από την τεράστια καριέρα του στον κινηματογράφο, είχε επίσης μια σύντομη αλλά αξιοσημείωτη μουσική πορεία. Το "Je t'aime tu sais" ήταν ένα τραγούδι που ηχογράφησε το 1970 και το αφιέρωσε στην κόρη του, Anouchka.

Με αυτή την ανάρτηση, η 34χρονη όχι μόνο αποχαιρέτησε και δημόσια τον πατέρα της, αλλά τίμησε και τη μνήμη του με έναν τρόπο που είναι βαθιά προσωπικός και συμβολικός. Οι στίχοι του τραγουδιού εκφράζουν την αιώνια αγάπη και τον ακατάλυτο δεσμό που τους ένωνε, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν την τρυφερή πλευρά του Alain Delon, που ίσως δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η ανάρτηση του Anthony

Και ο μεγάλος γιος του Delon, Anthony, επέλεξε το Instagram για να εκφράσει τα συναισθήματά του μετά την κηδεία του πατέρα του.

Τα παιδιά του Alain Delon

Ο Alain Delon, ο εμβληματικός Γάλλος ηθοποιός που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στον παγκόσμιο κινηματογράφο, ήταν όχι μόνο ένας εμβληματικός ηθοποιός αλλά και πατέρας τεσσάρων παιδιών, τρία εκ των οποίων αναγνωρισμένα και ένα που διεκδίκησε την πατρότητά του.

Ο πρωτότοκος (αναγνωρισμένος)

Γεννημένος το 1964 από τον γάμο του Alain Delon με την ηθοποιό Nathalie Delon, ο Anthony ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του στον κόσμο της υποκριτικής. Παρόλο που η σχέση τους πέρασε από διάφορες φάσεις, ο Anthony διατήρησε πάντα μια βαθιά αγάπη και σεβασμό για τον πατέρα του, κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη συγκινητική του ανάρτηση μετά την κηδεία του Alain Delon.

Η κόρη και η μούσα

Η Anouchka, γεννημένη το 1990 από τη σχέση του Delon με το μοντέλο Rosalie van Breemen, είναι η μοναχοκόρη του ηθοποιού. Από μικρή ηλικία, η Anouchka έδειξε ενδιαφέρον για την υποκριτική και μοιράστηκε τη σκηνή με τον πατέρα της σε αρκετές παραστάσεις. Η σχέση τους ήταν ιδιαίτερα στενή, με την Anouchka να αποτελεί πηγή έμπνευσης και στήριξης για τον πατέρα της, ειδικά τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/C8oZn9Gg5io/

Ο νεότερος

Ο Alain-Fabien, γεννημένος το 1994 επίσης από τη σχέση του Delon με την Rosalie van Breemen, είναι το μικρότερο παιδί του ηθοποιού. Όπως και τα αδέρφια του, ασχολήθηκε με την υποκριτική και το modeling, ενώ έχει κάνει και κάποιες εμφανίσεις στη μουσική σκηνή. Παρόλο που η σχέση του με τον πατέρα του είχε και τις δυσκολίες της, ο Alain-Fabien πάντα εξέφραζε την αγάπη και τον θαυμασμό του για εκείνον.

Anthony και Alain-Fabien Delon: Oι γιοι του Alain Delon συγκίνησαν στην κηδεία του πατέρα τους

https://www.instagram.com/p/CWBpfw3KD8s/

Ο νόθος γιος

Ο Ari Boulogne, γεννημένος το 1962, ήταν ο γιος της τραγουδίστριας Nico, η οποία είχε σχέση με τον Alain Delon τη δεκαετία του 1960. Αν και ο Delon αρνήθηκε την πατρότητα, ο Ari πέρασε πολλά χρόνια προσπαθώντας να την αποδείξει νομικά. Ο κλώνος του ηθοποιού μεγάλωσε κυρίως με τη γιαγιά του -τη μητέρα του Alain Delon, καθώς η μητέρα του, η τραγουδίστρια Nico, δεν ήταν σε θέση να τον φροντίσει λόγω των προσωπικών της προβλημάτων. Δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2023, σε ηλικία 60 ετών.

QSVC566J47QMOHSOUAG7XWVFE4.jpg

Η κληρονομιά και το κενό

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο θρυλικός ηθοποιός επέλεξε να δώσει το 50% της περιουσίας του στην Anouchka και το υπόλοιπο 50 στους δύο γιους του, Anthony και Alain-Fabien, παρά τις ταραχώδεις σχέσεις που είχε μαζί τους κατά καιρούς, οι οποίες σημαδεύτηκαν από προβλήματα με ναρκωτικά, όπλα και μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη.

Χωρίς αμφιβολία, ο θάνατος του Alain Delon στις 18 Αυγούστου 2023, σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του κινηματογράφου και στους αναρίθμητους θαυμαστές του. Ο εμβληματικός Γάλλος ηθοποιός, με την αξεπέραστη γοητεία και το ταλέντο του, άφησε πίσω του, όμως, και μια τεράστια κληρονομιά ταινιών που σημάδεψαν την ιστορία της 7ης τέχνης.