Ελένη Πασχαλίδη: Η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ κατέκτησε μια ακόμα κορυφή

Πατούλια Κατερίνα
Ελένη Πασχαλίδη: Η κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ κατέκτησε μια ακόμα κορυφή

Το παιδί του έρωτα του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, η γεννημένη στις 14 Φλεβάρη Ελένη Πασχαλίδη, μετουσίωσε την αγάπη της για τα άλογα και την ιππασία στο πρώτο της δίπλωμα!

Η Υβόννη Μπόσνιακ καμαρώνει όπως πρέπει για το νέο κατόρθωμα της 9χρονης κόρης της Ελένης.

Η Ελένη Πασχαλίδη ασχολείται χρόνια τώρα με την ιππασία και σήμερα κατέκτησε το πρώτο της δίπλωμα.

Το δίπλωμα της μικρής Ελένης στην ιππασία

«Η πρώτη σου μικρή κατάκτηση μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις τη ζωή σου. Μπράβο σου που πέρασες επιτυχώς τις πρώτες εξετάσεις ιππασίας», έγραψε η περήφανη μαμά για να τονίσει λίγο μετά:

https://www.instagram.com/p/C_5yCR-oZCe/

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιππικό όμιλο βαρης @ridingclubvaris και ιδιαίτερα στον προπονητή μας τον κύριο Γιώργο μας @george.paraschakis και στην αγαπημένη μας @celiahoffmannloss you are poetry in motion @aremovic».

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ κάνει ιππασία και εκείνη «λιώνει»

Η Ελένη της καρδιάς τους

Στις 14 Φεβρουαρίου, πριν από 9 χρόνια, ήρθε στον κόσμο η μικρή Ελένη, η μονάκριβη κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ. Ο δικός τους έρωτας ολοκληρώθηκε με τον ωραιότερο τρόπο και η ζωή τους άλλαξε. Το κέντρο του κόσμου τους, έγινε η κόρη τους και φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Αν και είναι ζευγάρι από το 2010, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Σεπτεμβρίου το 2018, σε ένα όμορφο κτήμα στη Βαρυμπόμπη, ενώ παρανυφάκι ήταν η μικρή Ελένη, η οποία είχε το ίδιο look με τη μαμά της. Κουμπάρα του ζευγαριού και νονά μετέπειτα της Ελένης ήταν η Μαρία Μπεκατώρου.

Το ποστ για την κόρη της η Υβόννη συνόδευσε με ένα μεγάλο άλμπουμ φωτογραφιών από την ημέρα αυτή, όπου και είδαμε πόσο έχει μεγαλώσει το 9χρονο κορίτσι.

Κάθε χρόνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Υβόννη Μπόσνιακ λέει δημόσια «Χρόνια Πολλά» στην κόρη της, το παιδί του έρωτα όπως η ίδια την αποκαλεί.

https://www.instagram.com/p/CZ9s1Y5NbEz/

Καλεσμένος στην εκπομπή Traction, ο Αντώνης Ρέμος είχε αναφερθεί στα όνειρα που κάνει για την μικρή Ελένη τονίζοντας: «Τώρα το όνειρό μου είναι να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω και αυτό, αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Αυτά είναι και τα πραγματικά όνειρα».

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες ο γνωστός τραγουδιστής είχε εκφράσει με χιούμορ το παράπονο που έχει από την κόρη του δηλώνοντας:

«Αυτό είναι και η ατυχία μου. Να έχει μητέρα την Υβόννη και να μοιάζει σε εμένα. Το χρώμα των ματιών. Η άλλη έχει μπλε, πράσινο, όλα τα χρώματα στα μάτια της και πήρε τα δικά μου που είναι για γέλια».