Ο Θέμης Σοφός δεν χρειάζεται «δικηγόρο» αλλά η Σταματίνα ένιωσε δίκαια την ανάγκη υπεράσπισής του

Πατούλια Κατερίνα
Ο Θέμης Σοφός δεν χρειάζεται «δικηγόρο» αλλά η Σταματίνα ένιωσε δίκαια την ανάγκη υπεράσπισής του

Το δίκαιο ξέσπασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην υπόθεση Λύτρα - Πολυζωγοπούλου και ο τρόπος που υπερασπίστηκε τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. 

Σπάνια η Σταματίνα Τσιμτσιλή τοποθετείται σε θέματα και δημοσιεύματα που αφορούν τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, αλλά αυτή τη φορά το ξέσπασμα της παρουσιάστριας ήταν μεγάλο. Χρησιμοποιώντας μόνο τις σωστές λέξεις και σκέψεις, η Σταματίνα μίλησε για την αδικία που βλέπει εις βάρος του συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών της.

«Ως γυναίκα μου φάνηκε άσχημο που κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούν να βρουν ελαφρυντικά»

«Ακούγοντας αυτόν τον άνθρωπο και επειδή η θέση μου είναι λεπτή επειδή η κυρία Πολυζωγοπούλου, είναι στο γραφείο του Θέμη, που είναι σύζυγός μου, θέλω να είμαι πολύ προσεκτική. Αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή, είναι πως αν σηκώσεις το χέρι σου ψηλά, είτε είναι μία μπουνιά, είτε τριάντα, γιατί δεν ήμουν εκεί να τις μετρήσω, αυτή η συμπεριφορά είναι κακοποιητική. Δεν είναι απλά ένα λάθος, είπε αρχικά η Σταματίνα και συμπλήρωσε:

«Ο κύριος Λύτρας από τη μία λέει ότι αντιλήφθηκε το λάθος του και από την άλλη τονίζει πως δεν έχει πει τον λόγο για τον οποίο έγινε. Εγώ είμαι σε θέση να σας πω ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος. Υπήρξαν πολλά σενάρια παρασκηνιακά που ήθελαν την κυρία Πολυζωγοπούλου να έχει προκαλέσει επιθετική συμπεριφορά εναντίον της. Η ίδια ήταν σε ένα τραπέζι με φίλους και δεχόταν μηνύματα από την αδερφή της που βρισκόταν με το παιδάκι τους.

Τι μπορεί να συνέβη, δεν δικαιολογεί έναν άνθρωπο να της φέρθηκε με τέτοιο βάναυσο τρόπο. Όποιος έχει δει τις φωτογραφίες που είναι μέρος της δικογραφίας, ξέρει ότι έφαγε πολύ ξύλο αυτή η γυναίκα... Κάποια στιγμή ως γυναίκα μου φάνηκε άσχημο που κάποιοι συνάδελφοι προσπαθούν να βρουν ελαφρυντικά.

Θέλω να πω όμως πως ο κύριος Λύτρας ας μην εκμεταλλεύεται τη στάση του Θέμη που δεν του αρέσει να βγαίνει στις τηλεοπτικές εκπομπές και μην εκμεταλλεύεται και τη στάση της κυρία Πολυζωγοπούλου που επειδή έχουν ένα ανήλικο παιδί, δεν θέλει να βγαίνει να μιλάει».

«Είναι ο Θέμης μία προσωπικότητα στον νομικό κόσμο που περιμένει να χρησιμοποιήσει ή να εκμεταλλευτεί μία τέτοια υπόθεση;

Γιατί Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι δικαιωματικά η πρώτη των πρώτων στην πρωινή ζώνη - κι όχι μόνο!

Είπα να μην το πω αλλά θα το πω επειδή άκουσα και τη συνέχεια των δηλώσεων στο Live News που δεν κατονόμασε τον Θέμη αλλά είπε ο "δικηγόρος της άλλης πλευράς" και "δεν θα κάνει κανείς καριέρα στην πλάτη μου βγαίνοντας στην τηλεόραση", δηλαδή συγγνώμη είναι ο Θέμης μία προσωπικότητα στον νομικό κόσμο που περιμένει να χρησιμοποιήσει ή να εκμεταλλευτεί μία τέτοια υπόθεση;

Μετά από 13 χρόνια γάμου όλα μένουν ίδια για Τσιμτσιλή-Σοφό: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειό τους

Είναι από τους λίγους συναδέλφους του που δεν θέλει να βγαίνει στην τηλεόραση. Ας το πουν οι άλλοι συνάδελφοι, να μην το πω εγώ που είναι άνδρας μου.

Τον παίρνουν από όλες τις εκπομπές κι από όλα τα κανάλια να βγει και δεν βγαίνει και μία φορά που βγήκε, ήταν στην αρχή να πει δύο πράγματα.

Ο Θέμης, όπως ξέρεις, στα κοσμικά δεν έρχεται αλλά σε έναν γάμο, ας πούμε, δεν θα πάω μόνη μου. Είμαι παντρεμένη, θα πάω με τον σύζυγό μου. Ξέρεις όμως τι θέλω να πω; Ακούω πολλούς δικηγόρους να λένε "ανέλαβε ο Σοφός μία υπόθεση εναντίον ενός συναδέλφου του". Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν είναι συνάδελφός τους; Δεν είναι μία γυναίκα που έφαγε ξύλο; Από παραδοχή του συζύγου το λέω.

Άρα γιατί οι δικηγόροι κατανοούν μόνο την περίπτωση Λύτρα, που είναι ένας δικηγόρος που βάλλεται, αλλά από την άλλη η Πολυζωγοπούλου τι είναι; Ταξιθέτρια; Και δεν το λέω υποτιμητικά προς τις ταξιθέτριες. Λένε "γιατί ένας δικηγόρος όπως ο Σοφός πηγαίνει εναντίον ενός άλλου δικηγόρου; Εγώ αυτή τη στιγμή, συγνώμη που το κάνω και ξεσπάω και απαντάω, αλλά με πνίγει το δίκιο μου όλους αυτούς τους μήνες», εξήγησε η Σταματίνα κάνοντας μια σπάνια αναφορά στον Θέμη Σοφό.

Η Καινούργιου στήριξε Τσιμτσιλή

«Εμένα αυτό που με έχει εξοργίσει πάντως, και δε καταλαβαίνω τον λόγο που γίνεται, είναι ότι τα βάζουν με τον συνήγορο της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, τον κύριο Θέμη Σοφό. Έναν από τους πιο διακεκριμένους ποινικολόγους και δε το λέω γιατί τον γνωρίζω προσωπικά και τον εκτιμώ. Η στάση του όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει πόσο χαμηλών τόνων είναι, πόσο διακριτικός σε όλες τις υποθέσεις.

Ακόμα και οι δηλώσεις του πάντα, είναι πολύ συγκεκριμένες. Για να φτάσει η Σταματίνα, που ποτέ δε τα μπλέκει, να ξεσπάσει σήμερα το πρωί, φανταστείτε πόσο πολύ έχει ενοχληθεί. Και πολύ καλά έκανε, αν και είμαι σίγουρη ότι ο Θέμης θα της είπε να μην ασχοληθεί γιατί είναι πάντα πολύ ψύχραιμος.

https://www.instagram.com/p/C9DD4jLKCxM/

Ο γάμος Τσιμτσιλή-Σοφού

Μετά από 1,5 χρόνο σχέσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης σε μια ρομαντική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου 2011 στον Ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ, στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Η παρουσιάστρια μιλάει συχνά δημόσια για τον σύζυγό της με τρυφερά λόγια και σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity είχε δηλώσει:«Από το πρώτο κιόλας ραντεβού ένιωσα ότι μεταξύ μας υπάρχει χημεία. Θυμάμαι ότι η πρώτη μας έξοδος διάρκεσε 4 ώρες με ασταμάτητη κουβέντα, χωρίς κενά αμηχανίας και περίεργα βλέμματα και, όταν γύρισα σπίτι, είπα «αυτό τον άντρα θα μπορούσα να τον ερωτευτώ». Το ότι θα ήθελα να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου το ένιωσα μετά τους 3-4 μήνες που βγαίναμε».

https://www.instagram.com/p/CfPYWqtjdiX/

Μιλώντας πρόσφατα στην Κατερίνα Καινούργιου η παρουσιάστρια ανέφερε για τον άντρα της ζωής της:

«Ο Θέμης είναι ο σύντροφος της ζωής μου, πατέρας των παιδιών μου κι έχουμε κάνει μια οικογένεια που νιώθω ευλογημένη. Είμαι τυχερή που είναι έξω από την showbiz. Θέλει να μιλάει μόνο μέσα από τη δουλειά του, από τις δικαστικές αίθουσες κι αυτό μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Δεν του αρέσει και δεν θέλει το lifestyle. Είναι σα να έχουμε ένα κομμάτι στη ζωή μας που το ζούμε μόνοι μας, ή και με τους φίλους μας».

DPG Network