6 εξωφρενικές αλήθειες για την Jennifer Aniston που η ίδια επιβεβαιώνει -κι όμως δεν είναι φήμες

6 εξωφρενικές αλήθειες για την Jennifer Aniston που η ίδια επιβεβαιώνει -κι όμως δεν είναι φήμες
AP Photo/Jae C. Hong

Όταν η Jennifer Aniston απάντησε στις πιο τρελές φήμες που έχουν πει για εκείνη ή αλλιώς όταν απέδειξε πόσο εύκολα μπορούμε να παραπλανηθούμε. 

Η ηθοποιός δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και κυρίως δεν έχει ανάγκη να κρυφτεί από κάτι. Η ειλικρίνεια είναι από τα δυνατά της σημεία - μετά το ταλέντο της στην υποκριτική φυσικά - και αυτή είναι μια ακόμη φορά που το απέδειξε.

Η Jennifer Aniston βρέθηκε στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live και μίλησε ανοιχτά για μερικές από τις φήμες που έχουν ακουστεί για εκείνη. Και δεν είναι απλά ότι τις καταρρίπτει, αλλά ότι δείχνει την επίδραση που έχουν πάνω μας και τα παραμικρά σχόλια που ακούγονται στα ηλεκτρονικά μέσα και στα social media.

Jennifer Aniston και Courteney Cox αποδεικνύουν πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά τα Φιλαράκια

Η Jennifer Aniston απαντά στις πιο τρελές φήμες που έχουν γραφτεί για εκείνη

Θάρρος ή αλήθεια; Η Jennifer επέλεξε αλήθεια.

Ο Jimmy Kimmel ζήτησε από την ηθοποιό να απαντήσει σε όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για εκείνη και μερικά από τα οποία είναι αρκετά... περίεργα.

Η αρχή έγινε με πρόσφατο εξώφυλλο περιοδικού, με τίτλο «Η αλήθεια για την Jen και τον Barack». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Aniston και Obama έχουν «εμμονή» ο ένας με τον άλλον, ενώ η πρώην Πρώτη Κυρία νιώθει «προδομένη».

Η ηθοποιός έβαλε τα γέλια όταν ρωτήθηκε για αυτό το εξώφυλλο. «Δεν εκνευρίστηκα καθόλου», είπε για την αντίδρασή της όταν το είδε. «Τον έχω συναντήσει μία φορά, ξέρω καλύτερα τη Michelle παρά εκείνον», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Barack Obama.

Άλλες φήμες για την Aniston;

Η ηθοποιός διέψευσε τις φήμες ότι εγκατέστησε ένα «αντιγηραντικό φίλτρο νερού αξίας 4.000 δολαρίων» για τα κατοικίδιά της στο σπίτι της και ότι έχει «μαύρη ζώνη στο ζίου-ζίτσου».

Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε ότι αληθεύουν μερικές άλλες φήμες που κυκλοφορούν, όπως ότι της αρέσουν οι περιποιήσεις προσώπου με σπέρμα σολομού, ότι ταξιδεύει με βάζα με ελιές και ότι ένας θαυμαστής την πλησίασε για μια selfie ενώ ήταν γυμνή σε σάουνα.

https://www.instagram.com/p/CFYCMQED8Pr/

Όταν ρωτήθηκε αν έχει σε σακουλάκι στάχτη του νεκρού ψυχολόγου της, έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα άφωνη. «Είναι λίγο αλήθεια… ακούγομαι σαν να χρειάζομαι πραγματικά ψυχολόγο. Είναι μεγάλη ιστορία», απάντησε.

Επίσης, η ίδια παραδέχτηκε ότι όντως όταν ήταν 11 χρονών, ένα έργο της εκτέθηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης, μαζί με εκείνα συμμαθητών της.

Και τέλος, ο οικοδεσπότης Kimmel ολοκλήρωσε τη σειρά των ερωτήσεων του ρωτώντας την αν η οικογένειά της θα την έβαζε πραγματικά να χορεύει χορό της κοιλιάς την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Οποιαδήποτε στιγμή, όχι μόνο την παραμονή των Χριστουγέννων», μοιράστηκε η ίδια. «Οι Έλληνες λατρεύουν κάθε είδους οικογενειακό δείπνο. Ναι, θα έλεγαν: "Ας σηκωθούμε να δούμε"... Με πιάνει τόσο άγχος όταν οι φίλοι το κάνουν αυτό στα παιδιά τους, λόγω του εσωτερικού τραύματος από το να πρέπει να εμφανιστώ και να χορέψω belly dance μπροστά στις θείες, τους θείους και τις γιαγιάδες μου».

DPG Network