Η Sarah Jessica Parker κλείνει το brand υποδημάτων της μετά από 10 χρόνια

Η Sarah Jessica Parker κλείνει το brand υποδημάτων της μετά από 10 χρόνια
Instagram/sjpcollection

Και έτσι ξαφνικά, το brand shoes της Sarah Jessica Parker κλείνει τις πόρτες του και οι fans «τα έχουν βάψει μαύρα». 

Αν αγαπάς τα παπούτσια, ίσως αυτή η είδηση σε δυσαρεστήσει. Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στο brand υποδημάτων της Sarah Jessica Parker που κλείνει τις πόρτες του, δημιουργώντας αντιδράσεις στους λάτρεις της εταιρείας, αλλά και της ηθοποιού.

Λατρέψαμε και ξεχωρίσαμε το στιλ της τόσο μέσα από τον χαρακτήρα της στο And Just like that και όσο και από τα posts που ανεβάζει στο Instagram. Και ένας λόγος είναι τα παπούτσια που φοράει.

https://www.instagram.com/p/Cw5CjIEu0y0/

Ύστερα από 10 χρόνια, το τελευταίο κατάστημα στη Νέα Υόρκη αποχαιρετά το κοινό του την Κυριακή 25 Αυγούστου και η εταιρεία σταματά την παραγωγή. Glittery τακούνια και άλλα μοναδικά σχέδια είναι μερικά απ’ όσα είδαμε online, αλλά και στα φυσικά καταστήματα της Νέας Υόρκης που η Sarah Jessica Parker άνοιξε από τότε που ξεκίνησε το brand της το 2014 μαζί με τον George Malkemus, ο οποίος πέθανε το 2021.

«Ύστερα από 10 πολύχρωμα χρόνια, το SJP by Sarah Jessica Parker πήρε τη δύσκολη απόφαση να κλείσει τις πόρτες του αυτό το φθινόπωρο. Η ομάδα του brand εκφράζει την τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους τους πιστούς πελάτες και υποστηρικτές, όσο και σε εκείνους που δούλεψαν μαζί», ανέφερε η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο WWD. Όσοι, λοιπόν, αγάπησαν αυτό το brand υποδημάτων πρέπει να πουν αντίο στο κατάστημα που είναι κοντά στο διαμέρισμα της Carrie.

https://www.instagram.com/p/C-LGPDDO0Qn/

Ενώ η ηθοποιός δεν έχει σχολιάσει ακόμη το κλείσιμο της εταιρείας της, οι θαυμαστές της έσπευσαν να μοιραστούν τις αντιδράσεις τους μέσα από τα social media.

«Λυπάμαι που βλέπω ότι το κατάστημα κλείνει, αλλά χαίρομαι που ξέρω ότι πήρα το αγαπημένο μου παπούτσι», έγραψε ένας θαυμαστής μέσω Instagram, ενώ ένας άλλος είπε «Απολύτως συντετριμμένος που άκουσα τα νέα σήμερα το πρωί από το Ηνωμένο Βασίλειο ... αλλά θα αγαπώ πάντα τα SJP παπούτσια μου! Τα καλύτερα που υπάρχουν». Ένας τρίτος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε: «Τόσο λυπηρό να ακούω ότι το κατάστημα κλείνει. Ένας από τους αγαπημένους μου λόγους που αγαπώ τη Νέα Υόρκη».

Τα γυρίσματα του And Just Like That 3 ξεκίνησαν -Τελικά μας αρέσει η νέα Carrie και τα looks της;

Το brand της Sarah Jessica Parker κλείνει, αλλά τουλάχιστον έχει εκπτώσεις

Όπως ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram, η εταιρεία υποδημάτων που με τόση αγάπη δημιούργησε αποχαιρετά το κοινό, αλλά τουλάχιστον μέχρι να πει το τελευταίο αντίο έχει εκπτώσεις. Αν τόσο καιρό έψαχνες ευκαιρία να αγοράσεις από εκεί ένα ζευγάρι παπούτσια, αλλά η τιμή ξεπερνούσε το budget σου, ίσως τώρα το -25% να είναι πιο προσιτό για εσένα. Αν όχι, τουλάχιστον μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο site με τα παπούτσια που συνόδευαν το στιλ της Carrie στο Sex and the City.