Ούτε η Charlotte στο Wimbledon, ούτε ο George στο Euro! Η πριγκίπισσα Sofia της Ισπανίας εντυπωσίασε

Πατούλια Κατερίνα
Ούτε η Charlotte στο Wimbledon, ούτε ο George στο Euro! Η πριγκίπισσα Sofia της Ισπανίας εντυπωσίασε
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας, έκλεψαν τις εντυπώσεις, ήταν όμως μια άλλη πριγκίπισσα εκείνη που έκανε τα βλέμματα να στραφούν επάνω της

Μπορεί να είδαμε την πριγκίπισσα Charlotte στον τελικό Wimbledon μαζί με τη μαμά της Kate Middleton και τον πρίγκιπα George στον τελικό του Euro στη Γερμανία μαζί με τον πρίγκιπα William όμως ο πρίγκιπας Louis πολύ μας έλειψε.

Charlotte και Louis οι πιο μεγάλοι fans της Εθνικής Βρετανίας

Την έλλειψη αυτή ξεπεράσαμε με το ποστ στο Instagram που υπέγραψαν μαζί ως W & C, ο William και η Kate, φωτογραφίζοντας την Charlotte και τον Louis να φορούν την φανέλα της Εθνικής Αγγλίας και να παρακολουθούν τον αγώνα της εθνικής κόντρα στην Ισπανία. Και μπορεί οι Βρετανοί να μην κέρδισαν όμως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχάρησαν την ομάδα για την στοχοπροσήλωσή της και την έμπνευση που προσέφερε σε όλους, νέους και πιο μεγάλους.

https://www.instagram.com/p/C9cOFGvNDUV/

Η επιστροφή της Kate και οι γυναίκες που την στηρίζουν:

Μετά την εμφάνιση στο Trooping the Colour του Ιουνίου, η Kate επέστρεψε στην ενεργό δράση, στο αγαπημένο της άθλημα το tennis και στο αγαπημένο της τουρνουά, το Wimbledon στο οποίο είναι και επικεφαλής.

https://www.instagram.com/reel/C9aTTpyN-rr/

Στη 2η επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton μετά τη διάγνωση με καρκίνο το look αποτελεί «δήλωση»

Η 42χρονη Middleton στην εμφάνισή της αυτή είχε στο πλευρό της την αδερφή της Pippa, τον άνθρωπο που μαζί με την μητέρα της, την στήριξαν όσο κανείς άλλος στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο αλλά και την μικρή Charlotte, η οποία ήταν ενθουσιασμένη από τις ιαχές και το χειροκρότημα του κοινού όταν η πριγκίπισσα μαζί με την Pippa και την Charlotte μπήκαν στο γήπεδο.

https://www.instagram.com/p/C9Z73q9NnVP/

Η Kate έδωσε και το έπαθλο στον Carlos Alcaraz, στον οποίο εξήγησε πως η ίδια και η κόρη της ήταν ενθουσιασμένες που θα τον γνώριζαν. Η Kate έδωσε και ένα βραβείο και στον χαμένο Novak Djokovic, ενώ η μικρή Charlotte δεν έκρυψε το χαμόγελό της Η πριγκίπισσα προτίμησε ένα πουά φόρεμα Guess αξίας 70 λιρών.

Ο William και μικρός George στη Γερμανία

Aπό τη μεριά του, ο πρίγκιπας William μαζί με τον πρωτότοκο George έδωσαν το παρών στον τελικό του Euro ανάμεσα σε Βρετανία και Ισπανία, ενώ ο πρίγκιπας έδωσε και τα μετάλλια στους ηττημένους.

england.jpg

O μικρός George είχε πολλές απορίες και ο μπαμπάς του προσπαθούσε να του εξηγήσει τι βλέπουν.

Στις ίδιες κερκίδες πάντως, στην απέναντι μεριά, τις εντυπώσεις έκλεψε μια άλλη πριγκίπισσα, η Σοφία, που συνόδευσε τον πατέρα της βασιλιά Felipe στον τελικό.

H Σοφία, μικρότερη κόρη του Φελίπε και της Λετίσια, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της.

Η 17χρονη έχει πάρει το γούστο και τα όμορφα χαρακτηριστικά της μητέρας της και είναι δεύτερη στη διαδοχή του ισπανικού θρόνου.