Ένα λαμπερό brunch στο κέντρο της Αθήνας μας έμαθε πώς συνδυάζουμε αντηλιακό με τσάντα θαλάσσης

Ένα λαμπερό brunch στο κέντρο της Αθήνας μας έμαθε πώς συνδυάζουμε αντηλιακό με τσάντα θαλάσσης

Η Pharmasept προχώρησε στις 29 Μαΐου στη διοργάνωση ενός brunch event που έλαβε χώρα στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών και παρουσίασε τη συνεργασία της με τη SUNSETGO.

Το event αυτό πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση για τη σημασία της χρήσης αντηλιακής προστασίας, στα πλαίσια του λανσαρίσματος της νέας καινοτόμου σειράς αντηλιακών, Heliodor της Pharmasept και της συνεργασίας της με τη SUNSETGO.

Η πρωτοποριακή σειρά αντηλιακών Heliodor δημιουργήθηκε αποκλειστικά με ένα 100% φυσικό αντηλιακό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, το οποίο χαρίζει άμεση προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μοναδική υφή. Η νέα αυτή σειρά, εκτός από το ότι αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών με χρήση αποκλειστικά φυσικού φίλτρου και υψηλή προστασία μέχρι και SPF 50, κατήργησε τα 30 λεπτά αναμονής στα αντηλιακά, παρέχοντας άμεση προστασία!

0197748.jpg

Η νέα σειρά Heliodor, που σχεδιάστηκε για να προσφέρει εξαιρετική προστασία από την φωτογήρανση και την εμφάνιση κηλίδων από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία ενώ χαρίζει πλούσια ενυδάτωση. Περιλαμβάνει αντηλιακές κρέμες και σπρέι για πρόσωπο και σώμα προσαρμοσμένα για κάθε ηλικία και κάθε τύπο δέρματος, καθώς και προϊόντα περιποίησης After Sun. Όλα τα προϊόντα είναι απόλυτα ασφαλή και δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Στο λαμπερό brunch event που πραγματοποιήθηκε, παρευρέθηκαν διακεκριμένοι εκπρόσωποι των Media και πολλοί Influencers, οι οποίοι γευμάτισαν και ταυτόχρονα ενημερώθηκαν από τον R&D Manager της Pharmasept, Γιώργο Ατσιδάκο, για τους κινδύνους που κρύβει η ηλιακή ακτινοβολία, τις διαφορές ανάμεσα σε φυσικά και χημικά φίλτρα και τους λόγους που είναι καίρια η πρόληψη μέσω της χρήσης αντηλιακών με αποκλειστικά φυσικό φίλτρο και υψηλό δείκτη SPF καταργώντας την αναμονή πριν την έκθεση στον ήλιο. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της καμπάνιας και της συνεργασίας με την Sunsetgo, από την Βασιλική Μουρκάκου, Business Unit Director Pharmasept.

DSCF2747.jpg

Από ένα event σαν κι αυτό δε θα μπορούσαν να λείψουν και τα δώρα στους παρευρισκόμενους, τα οποία δεν ήταν άλλα από τις καλοκαιρινές τσάντες και τα πανέμορφα νεσεσέρ που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη SUNSETGO, όπου μέσα είχαν τρία υπέροχα προϊόντα από τη νέα σειρά αντηλιακών της Heliodor και πιο συγκεκριμένα το heliodor face sun screen SPF 50, το heliodor face tinted sun cream SPF 50 και το heliodor after sun dry oil.

0298716_2500px.jpg

Τη σειρά Heliodor της Pharmasept θα την βρείτε σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.