Φέτος το καλοκαίρι, η Lavazza μάς κάνει δώρο ένα γευστικό και δροσιστικό «ταξίδι» στην Ιταλία

Φέτος το καλοκαίρι, η Lavazza μάς κάνει δώρο ένα γευστικό και δροσιστικό «ταξίδι» στην Ιταλία

H νέα σειρά της Lavazza κυκλοφορεί σε μεταλλικά κουτάκια των 250ml.

Το καλοκαίρι κάνει υπερβολικά αισθητή την παρουσία του και αν μη τι άλλο, φέρνει καθημερινά στο μυαλό μας μία και μόνο σκέψη: Πότε θα βρεθούμε κάπου αλλού, μακριά από την Αθήνα των παρατεταμένων 40+ βαθμών Κελσίου; Και όταν λέμε μακριά, εννοούμε αρκετά μακριά, εκτός Ελλάδας.

Διότι η αλήθεια είναι πως δεν θα μας χάλαγε καθόλου (μα καθόλου) να πετάξουμε μέχρι τη γειτονική Ιταλία. Είτε μέχρι τη Ρώμη για να θαυμάσουμε τα αξιοθέατά της, είτε σε προορισμούς με έντονο το μπλε στοιχείο όπως το συγκλονιστικό Αμάλφι με την ακτή που θέλεις να χαζεύεις με τις ώρες ή ακόμη και τη λίμνη Κόμο, μη τυχόν και συναντήσουμε τον Τζορτζ Κλούνεϊ (one can only hope). Εναλλακτικά, επιλογές υπάρχουν (παράπονο δεν έχουμε!): Από το Πορτοφίνο που μοιάζει με καρτ ποστάλ μέχρι και τη Σικελία που έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία… εσύ αποφασίζεις!

Τι θα θέλαμε να κάνουμε εκεί; Πέρα από το να πάρουμε έναν αέρα Ιταλίας, θα θέλαμε όσο τίποτε άλλο, να απολαύσουμε έναν καφέ από τους ανθρώπους που έχουν τελειοποιήσει την τέχνη τους. Ένας espresso, ένας latte ή ένας cappuccino εκεί, δεν έχει ούτε την ίδια γεύση ούτε την ίδια υφή με αυτόν που πίνουμε εδώ, πώς να το κάνουμε.

Και μετά ξυπνήσαμε στο γραφ… στο κρεβάτι μας στην Αθήνα. Όνειρο θερινής νυκτός, όπως μας έμαθε να λέμε ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Ή μήπως όχι ακριβώς;

Όλη η δροσιά της Ιταλίας σε ένα κουτάκι (ή ένα ποτήρι)

Το φετινό καλοκαίρι, τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται όσο το δυνατόν γίνεται, γι’ αυτό η Lavazza φροντίζει να πάρουμε μια γεύση Ιταλίας χωρίς να χρειαστεί να φύγουμε από την Ελλάδα, ούτε καν από την Αθήνα, μέσα από τις πρόσφατες δημιουργίες της, Ready To Drink. Έτσι, τα κρύα αυτά ροφήματα μάς δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε τις μοναδικές γεύσεις των ιταλικών συνταγών καφέ στη δροσερή version τους. Και δεν έχουμε μία επιλογή αλλά τρεις, οι οποίες συνδυάζουν το know-how των Ιταλών για μια κρεμώδη και ιδιαίτερα απαλή υφή με την πιο απολαυστική γεύση καφέ σε κάθε ποτήρι.

image002.png

Φυσικά, με το που μάθαμε ότι η Lavazza λάνσαρε τη σειρά Ready To Drink τρέξαμε να δοκιμάσουμε και τις τρεις παραλλαγές της που κυκλοφορούν. Τον πλούσιο και απαλό Caffè Latte, με τις νότες γάλακτος που βρίσκονται σε ισορροπία με τις απαλές πινελιές καφέ, τον βελούδινο και κρεμώδη Cappuccino, με τις to-die-for νότες σοκολάτες και τον έντονο και ταυτόχρονα τολμηρό Espresso & Milk, που αφήνει μια πολύ ευχάριστη και ισορροπημένη επίγευση.

Από την πρώτη γουλιά, καταλάβαμε πως σε όλα τα ροφήματα χρησιμοποιούνται μόνο αυστηρά επιλεγμένα συστατικά για να είμαστε σίγουρες ότι η ποιότητα είναι κορυφαία και η γεύση αυθεντική. Φυσικά, εδώ δεν βρίσκουμε σταθεροποιητές και τα Ready to Drink ροφήματα έχουν ισορροπημένο προφίλ για να απολαμβάνουμε μια απολαυστική γεύση καφέ με απαλές αρωματικές νότες, ιδανικές για κάθε περίσταση.

Επίσης, για εμάς είναι bonus point το ότι η νέα σειρά της Lavazza κυκλοφορεί σε μεταλλικά κουτάκια των 250ml (και έχουν και εντυπωσιακό branding!) για να τον απολαμβάνουμε είτε είμαστε σπίτι είτε στο γραφείο ή… οπουδήποτε.

image004.png

Όταν ο καφές δεν είναι απλά ένα ρόφημα

Όσο για το τι ώθησε την εταιρεία να λανσάρει τα κρύα ροφήματα Ready To Drink, η απάντηση βρίσκεται στο ότι αντανακλούν τη δέσμευση της Lavazza στην καινοτομία, αλλά και το πάθος και την αφοσίωση που τη χαρακτηρίζουν για να εξερευνά συνεχώς νέους συνδυασμούς γεύσεων καφέ. Χάρη στην εξειδίκευσή της στην τέχνη της παρασκευής καφέ, μπορούμε πλέον να κρατάμε στα χέρια μας μια νέα δροσιστική σειρά προϊόντων, η οποία δίνει φρέσκια «πνοή» σε κλασικές συνταγές, και σε συσκευασίες που είναι έτοιμες για κατανάλωση, που δεν απαιτεί συγκεκριμένα βήματα προετοιμασίας, ιδανικές για κάθε μήνα του χρόνου. Βλέπεις, για τη Lavazza ο καφές δεν είναι απλά ένα ρόφημα αλλά μια εμπειρία αυθεντικής απόλαυσης.

image006.png

Αφού δοκιμάσαμε, λοιπόν, και τον Caffè Latte και τον Cappuccino και τον Espresso & Milk, σιγουρευτήκαμε για ένα πράγμα. Κάθε φορά που είμαστε εκτός σπιτιού ή απλά θέλουμε να πιούμε τον καφέ μας στο σπίτι χωρίς να ασχοληθούμε με την ετοιμασία του, θα καταφεύγουμε στη σειρά Ready To Drink. Γιατί να την απαρνηθούμε, άλλωστε, από τη στιγμή που πάει την εμπειρία του κρύου καφέ σε άλλο level, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του; Άσε που χάρη στη Lavazza, αφού δεν πάμε εμείς στην Ιταλία έρχεται, σε ένα κουτάκι, η Ιταλία σπίτι μας.