Σπιτικός ζωμός κοτόπουλου σε light εκδοχή
ΙΛΙΑΔΑ ΚΛΑΓΚΟΥ
Αν η συνταγή που ετοιμάζετε περιλαμβάνει ζωμό κοτόπουλου και θέλετε να γίνει πιο ελαφριά, μπορείτε να κάνετε το εξής: αφού τον ετοιμάσετε, βάλτε τον στο ψυγείο. Καθώς κρυώνει, το λίπος του ανεβαίνει στην επιφάνεια και στερεοποιείται. Έτσι, μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα με ένα κουτάλι και να έχετε στη διάθεσή σας ένα πιο light ζωμό. Το ίδιο ισχύει και για τον ζωμό κρέατος- με την προϋπόθεση, πάντα, πως είναι σπιτικά.
Related
Bloggers
01
10