Ανάποδη τάρτα με ροδάκινα

Ανάποδη τάρτα με ροδάκινα

#tsoulotip: Πασπαλίζουμε με ζάχαρη τα ροδάκινα στην αρχή για να βγάλουν τα υγρά τους.

ΥΛΙΚΑ

4 ροδάκινα, κομμένα στη μέση, χωρίς κουκούτσι

70 γρ. ζάχαρη & έξτρα 2 κ.σ. για το πασπάλισμα των ροδάκινων

1 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα

1 κ.σ. βούτυρο

20 ml. κονιάκ

1 πρέζα αλάτι

1 φύλλο σφολιάτας

1 αυγό, medium, αραιωμένο με 2κ.σ. νερό, για το άλειμμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com