Σαλάτα με iceberg, blue cheese και μπέικον

Σαλάτα με iceberg, blue cheese και μπέικον

Υλικά

1 φλιτζ μαγιονέζα
1/4 φλιτζ. κέτσαπ
1 κουτ. Worcestershire sauce
6 φέτες μπέικον, σε κομματάκια
1 iceberg
6 τοματάκια cherry, κομμένα στη μέση
4 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζ blue cheese, σε κομματάκια
Αλάτι
Πιπέρι


Εκτέλεση

1. Ετοιμάστε το dressing: Ανακατέψτε τη μαγιονέζα, την κέτσαπ, την Worcestershire sauce και το αλάτι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Περάστε το μπέικον από το τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνει κριτσανιστό και βάλτε το σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
3. Κόψτε το iceberg και ρίξτε το σε μια σαλτιέρα μαζί με λίγο από το dressing.Ανακατέψτε, ρίξτε τις τομάτες και τα κρεμμυδάκια. Συνεχίστε με το μπέικον και το blue cheese και αλατοπιπερώστε.
4. Σερβίρετε βάζοντας χωριστά το υπόλοιπο dressing.