Τραγανές και χρυσαφένιες μυζηθροκροκέτες

Τραγανές και χρυσαφένιες μυζηθροκροκέτες

Τραγανές, αχνιστές κροκέτες από το πιο «αθώο» τυρί, με τα λιγότερα λιπαρά, υγιεινές και πεντανόστιμες, ότι πρέπει για ορεκτικό και μεζεδάκι μαζί με το ποτό.

Υλικά
1 κιλό φρέσκια μυζήθρα
4 αυγά
1 φλιτζάνι αλεύρι
½ κουταλιά του γλυκού πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1. Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί και αφήνετε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο.
2. Βάζετε αρκετό λάδι στο τηγάνι μέχρι να κάψει, πλάθετε τις κροκέτες και τις τηγανίζετε.
3. Μόλις γίνουν, τις βάζετε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθεί το λάδι και τις σερβίρετε.