Άσε το χρυσό και πες «ναι» στα silver nails! Η Μαρίνα Σάττι επέλεξε το πιο hot manicure

Mπορείς να υιοθετήσεις ένα μανικιούρ σε total silver, αλλά και πιο minimal ασημί πινελιές που αυτόματα κάνουν το nail look ultra chic.

Σήμερα το βράδυ, η Μαρίνα Σάττι με την υπέροχη φωνή και το μοναδικό στιλ της θα μας εκπροσωπήσει στον 2ο ημιτελικό της Eurovision. Μία τόσο σημαντική ημέρα τόσο για εκείνη όσο και για όλους τους Έλληνες, δεν γινόταν το manicure της να μην είναι τέλειο...

Into the blue: Η Μαρίνα Σάττι μας δείχνει πώς να φορέσουμε το μπλε χρώμα στο μακιγιάζ μας

https://www.instagram.com/p/C6qmVl1ioUc/

Κι όμως! Το μανικιούρ είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να χαρίσει το extra touch σε μία εμφάνιση και να γεμίσει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό κάθε μας βήμα. Η Μαρίνα, λοιπόν, επέλεξε να βάψει τα νύχια της ασημί, χαρίζοντας ένα λαμπερό εφέ στα manicure της. Τα silver nails είναι μια τέλεια εναλλακτική αν βαρέθηκες τα glazed donut nails και θες να βάλεις glam στο μανικιούρ σου αυτή την εποχή.

marina_satti_1714928644_3361387556138158328_194770380.jpg

@marina_satti

Εκτός από το ασημί βερνίκι, η Μαρίνα πρόσθεσε επάνω στα νύχια κρύσταλλα σε διάφορα σχήματα και χρώματα, τονίζοντας με παραπάνω λάμψη τα άκρα της. Το σχήμα του manicure ήταν οβάλ, κάνοντας τα δάχτυλα να φαίνονται ακόμα πιο λεπτά και μακριά.

marina_satti_1714928644_3361387556129744231_194770380.jpg

@marina_satti

Τα silver nails ταιριάζουν σε όλες

Μπορείς να εντάξεις τα silver nails με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να υιοθετήσεις ένα μανικιούρ σε total silver, αλλά και πιο minimal ασημί πινελιές που αυτόματα κάνουν το nail look ultra chic. Ακόμα και γαλλικά μανικιούρ με γραμμή ασημί, που σου υπόσχονται το απόλυτο elegance στην εμφάνισή σου. Υπάρχει ένα silver μανικιούρ πραγματικά για όλες.

It's time for pedi!

colortrend.webp

@colordept

Τώρα, που πλησιάζει το καλοκαίρι μία ωραία επιλογή είναι το silver pedicure. Μία πινελιά που κολακεύει τα άκρα και τονίζει ακόμα περισσότερο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Άσε τα nudes, τα κόκκινα και μαύρα για τους υπόλοιπους μήνες και υιοθέτησε στο mani και το pedi σου ένα ιδιαίτερο nail art σαν αυτό της Μαρίνας.

Πράσινο, ροδακινί και κίτρινο του βουτύρου είναι τα hot χρώματα στο manicure του καλοκαιριού