H τέχνη του styling: Ανακάλυψε τον στυλίστα μέσα σου

H τέχνη του styling: Ανακάλυψε τον στυλίστα μέσα σου

Θυμήσου, το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις υπέροχα με την εμφάνισή σου. Προχώρα, λοιπόν, απελευθερώσου και ανακάλυψε τον στυλίστα μέσα σου!

Είτε έχεις όμορφες φυσικές μπούκλες είτε κομψά, ίσια μαλλιά, η τελειοποίηση της ρουτίνας του styling των μαλλιών σου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μην χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο, έλα να ανακαλύψουμε σε βάθος τη μαγεία του styling αλλά και όλων των παρελκόμενών του.

Σαν τις μπούκλες, δεν έχει

Οι ανάλαφρες μπούκλες είναι ένας φανταστικός τρόπος για να προσθέσεις όγκο και υφή στα μαλλιά σου χωρίς να υπερβάλλεις. Και αυτό, διότι είναι ιδανικές για μια ενδιαφέρουσα και φρέσκια εμφάνιση που μπορεί εύκολα να μεταβεί από τη μέρα στη νύχτα. Για να το πετύχεις αυτό, ξεκίνα προετοιμάζοντας τα μαλλιά σου με ένα θερμοπροστατευτικό σπρέι για να τα οχυρώσεις από τη φθορά.

Χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες, τύλιξε μικρές τούφες γύρω από το στέλεχος, κρατώντας κάθε μία για λίγα δευτερόλεπτα. Για πιο φυσική εμφάνιση, κάνε εναλλαγές στην κατεύθυνση των μαλλιών. Μόλις ολοκληρώσεις, ανακάτεψε απαλά τις μπούκλες με τα δάχτυλά σου για να αποκτήσουν ελαστικότητα και ζωντάνια. Ολοκλήρωσε το look με μια ελαφριά λακ για να κρατηθούν στη θέση τους όλη μέρα.

Ίσια μαλλιά: Διαχρονικά και σικ

Εάν τα κομψά, ίσια μαλλιά είναι περισσότερο το στυλ σου, μια επαγγελματική ισιωτική μαλλιών με ατμό θα γίνει ο νέος καλύτερος φίλος σου. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σίδερα, οι συσκευές αυτές, χρησιμοποιούν τη δύναμη του ατμού για να ισιώσουν απαλά τα μαλλιά, χωρίς να τα ξηραίνουν. Αυτό σημαίνει λιγότερη ζημιά και μαλλιά πιο λεία και πιο λαμπερά.

Ξεκίνα εφαρμόζοντας ένα θερμοπροστατευτικό σπρέι μετά το λούσιμο. Κατόπιν, χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες και πέρνα αργά το ισιωτικό ατμού από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, επιτρέποντας στον ατμό να κάνει τα μαγικά του. Το αποτέλεσμα, λεία, ίσια μαλλιά, γεμάτα ζωντάνια και λάμψη!

Απολαμβάνοντας τα σγουρά μαλλιά

Τα σγουρά μαλλιά είναι ένα φυσικό δώρο και με τις κατάλληλες τεχνικές περιποίησης και styling, μπορείς να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο. Ξεκίνα με ένα ενυδατικό σαμπουάν και ένα κοντίσιονερ, ειδικά σχεδιασμένο για σγουρά μαλλιά.

Όσον αφορά στο styling, απόφυγε το βούρτσισμα, όταν τα μαλλιά σου είναι στεγνά, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει φριζάρισμα και σπάσιμο. Χρησιμοποίησε μια χτένα με φαρδιά δόντια ή τα δάχτυλά σου για να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά, όσο είναι ακόμα βρεγμένα. Εφάρμοσε μια μους ή ένα τζελ που ενδυναμώνει τις μπούκλες και μειώνει το φριζάρισμα. Άσε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά ή χρησιμοποίησε φυσούνα στο στέγνωμα για πρόσθετο όγκο και ευκρίνεια.

Ευελιξία στο χτένισμα

Η ομορφιά του styling έγκειται στην ευελιξία του. Μια μέρα, μπορεί να θέλεις ανάλαφρες μπούκλες και την επόμενη, κομψά, ίσια μαλλιά. Με τα σωστά εργαλεία και τεχνικές, μπορείς να αλλάξεις αβίαστα την εμφάνισή σου ανάλογα με τη διάθεσή ή την περίσταση.

Untitled design - 1

Πειραματίσου με διαφορετικά χτενίσματα και μην φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα προϊόντα ή εργαλεία. Το styling μαλλιών είναι τέχνη και με λίγη εξάσκηση, μπορείς να το κατακτήσεις και να λάμψεις με αυτοπεποίθηση. Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις όποιο look επιθυμείς με την επαναστατική σειρά προϊόντων της L'Oreal Professionnel SteamPod 3.0 για ίσια μαλλιά που θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα και Steampod 4.0 για ίσιωμα μαλλιών και εντυπωσιακές μπούκλες.

Θυμήσου, το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις υπέροχα με την εμφάνισή σου. Προχώρα, λοιπόν, απελευθερώσου και ανακάλυψε τον στυλίστα μέσα σου!