Χάλασε το ημιμόνιμο σου στις διακοπές; 3 tips για να το διορθώσεις στο πι και φι!

Ευαγγελία Αλπίδου
Χάλασε το ημιμόνιμο σου στις διακοπές; 3 tips για να το διορθώσεις στο πι και φι!

Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι και... να κυκλοφορείς με χαλασμένο manicure!

Τα όμορφα και περιποιημένα άκρα είναι ό, τι πιο όμορφο και θηλυκό. Ωστόσο, καμιά φορά τα πράγματα μπορεί να είναι πέρα από τις δυνατότητές σου... Και ενώ, πριν λίγες μέρες έφτιαξες το αγαπημένο σου ημιμόνιμο, συνειδητοποιείς ότι το μανικιούρ σου χάλασε και ΠΡΕΠΕΙ να το φτιάξεις.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο κακή εντύπωση μπορούν να κάνουν τα χαλασμένα νύχια. Ναι, ναι κι όμως! Τα χαλασμένα νύχια κάνουν ακόμα χειρότερη εντύπωση και από τα φαγωμένα νύχια. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι, έχει συμβεί σε όλες μας. Υπάρχουν τρόποι να διορθώσεις το χαλασμένο σου ημιμόνιμο και τους έχουμε συγκεντρώσει σε αυτό το άρθρο.

@colordept-nails.jpg

Μία υφασμάτινη ζώνη και ένα glam σκουλαρίκι μπορούν να απογειώσουν την κλασική αλογοουρά σου

Το ίδιο χρώμα βερνίκι

Έβαψες τα νύχια σου κόκκινα; Φρόντισε να έχεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου ένα κόκκινο βερνίκι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το mani σου. Έτσι, ακόμα κι αν χαλάσει το ημιμόνιμό σου στο πλάι, θα μπορείς να λιμάρεις τις άκρες και να χρωματίσεις ξανά το χαλασμένο νύχι.

French manicure

Αν σου έφυγε στην άκρη το ημιμόνιμο μπορείς να δημιουργήσεις ένα εναλλακτικό γαλλικό. Πάρε από το mini market ένα άσπρο βερνίκι και σχεδίασε σε όλα τα νύχια σου μία διακριτική λευκή γραμμή για να καμουφλάρεις το χαλασμένο σου μανικιούρ.

Abstract σχέδια

Τα abstract σχέδια είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να κάνεις τα άκρα σου να φαίνονται περιποιημένα και όμορφα. Στο συγκεκριμένο nail art μπορείς να επιλέξεις και παραπάνω βερνίκια και να χαρίσεις χρώμα στο ημιμόνιμό σου.

Όπως είδες, οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές. Γι' αυτό δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να κυκλοφορείς με χαλασμένο μανικιούρ.

Καφέ, κόκκινο, βουργουνδί & nude αυτά είναι τα κραγιόν που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου

DPG Network