Τα αντηλιακά σπρέι στην υπηρεσία της προστασίας από τον ήλιο!

Τα αντηλιακά σπρέι στην υπηρεσία της προστασίας από τον ήλιο!

Είτε πηγαίνετε στην πισίνα ή στο πάρκο ή πηγαίνετε διακοπές ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα, ξέρετε ότι το αντηλιακό είναι απαραίτητο. Ίσως αναρωτιέστε γιατί τα αντιηλιακά σώματος σε σπρέι χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, ειδικά από τις οικογένειες :

  • Είναι εύκολα στη χρήση και την εφαρμογή τους
  • Δεν χύνονται μέσα στην τσάντα σας
  • Τα παιδιά σας μπορούν να εφαρμόζουν τα αντηλιακά σπρέι μόνα τους χωρίς να τα κυνηγάτε ή να γκρινιάζουν
  • Έχουν ανάλαφρη υφή σε σύγκριση με την υφή πολλών αντηλιακών λοσιόν
  • Είναι βολικά για εκείνες τις στιγμές που αποφασίζετε να βγείτε και χρειάζεστε μια γρήγορη και εύκολη εφαρμογή αντηλιακής προστασίας, ειδικά αν έχετε παιδιά

Η υπεριώδης ακτινοβολία που φθάνει στην επιδερμίδα αλλά και βαθύτερα στο κυρίως δέρμα διακρίνεται στην UVB και στην UVA. Οι ακτίνες του UVA που βρίσκονται πιο κοντά στο ορατό φως λέγονται και μακρές UVA και έχουν ρόλο στο σχηματισμό κηλίδων, ρυτίδων και ανομιομορφης όψης (οπως και όλη η υπεριώδης ακτινοβολία) .

Όλοι γεννιόμαστε με ένα «Ηλιακό Κεφάλαιο», το οποίο αφορά στην ικανότητα του δέρματός μας να διαφυλάσσει και να επανορθώνει τις βλάβες που προκαλούνται σε κυτταρικό επίπεδο από την UV ακτινοβολία.

Κάθε έκθεση στις UVB, τις UVA, τις μακρέςUVA, προκαλεί συσσωρευτικές βλάβες τόσο στην επιφάνεια της επιδερμίδας όσο και πιο βαθιά στο δέρμα.

Με την πάροδο του χρόνου, οι βλάβες αυτές γίνονται ορατές και πιο επίμονες, καθώς το δέρμα χάνει την ποιότητά του συνολικά.

Η χρήση αντηλιακών με υψηλούς και πολύ υψηλούς δείκτες προστασίας είναι ενδεδειγμένη τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα.

Ειδικά στο σώμα δεν θα πρέπει να παραμελούμε ποτέ περιοχές όπως τα αφτιά, η πλάτη, ο αυχένας, ο λαιμός, η πίσω πλευρά από τα γόνατα αλλά και τα δάκτυλα.

αντηλιακά σπρέι σώματος Capital Soleil Cell Protect Water Fluid SPF50+ & Capital Soleil Cell Protect Water Fluid SPF30+ παρέχουν:

  • Προηγμένη προστασία σε 4 επίπεδα δράσης (UVB, UVA, ΜΑΚΡΕΣ UVA & αντιοξειδωτική δράση) προλαμβάνοντας τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος στην επιδερμίδα, ακόμα και σε κυτταρικό επίπεδο.
  • Αξιοποιούν τη δύναμη της τεχνολογίας NETLOCK για να σχηματίσουν ένα εξαιρετικά λεπτό, ομοιόμορφο και ανθεκτικό προστατευτικό φιλμ UV με αόρατο τελείωμα χωρίς λευκά υπολείμματα.
  • Συνθέσεις που δεν έχουν επιβλαβή αντίκτυπο στο περιβάλλον (διεξοδικές δοκιμές σ’ ένα αντιπροσωπευτικό σύνολο υδρόβιων οργανισμών) και αποφεύγουν τη χρήση αμφιλεγόμενων φίλτρων.
  • Βαθιά ενυδάτωση χάρη στο υαλουρονικό οξύ
  • Ενδυνάμωση και ενίσχυση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού χάρη στο ηφαιστειακό, ιαματικό νερό της Vichy και τα κλάσματα προβιοτικών που περιέχουν.
  • Υποαλλεργική σύνθεση

Τα συγκεκριμένα αντιηλιακά σώματος είναι δερματολογικά ελεγμένα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άνδρες και γυναίκες, κατάλληλα για κάθε τύπου επιδερμίδας και όλους τους φωτότυπους.

Τo εξειδικευμένο αντηλιακό σπρέι σώματος Capital Soleil Kids Cell Protect Water Fluid SPF50+ έχει όλα τα οφέλη της σειράς Capital Soleil Cell Protect Water Fluid που αναφέρονται παραπάνω. Είναι όμως ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, παιδιατρικά ελεγμένο με σύνθεση που σέβεται τη θαλάσσια ζωή.

Δεν πρέπει να χάνετε καμία ευκαιρία να βγαίνετε έξω και να απολαμβάνετε τον ήλιο. Απλά, μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας. Τα αντηλιακά προσώπου και σώματος σε σπρέι είναι βολικά και εύκολα στη χρήση, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά. Απολαύστε, όλα τα πλεονεκτήματα ενός αντηλιακού σπρέι χωρίς ποτέ να ξεχνάτε τους κανόνες για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Ξεκινήστε λοιπόν, βάλτε το αντηλιακό σπρέι Capital Soleil Cell Protect Water Fluid SPF30/SPF50+ και απολαύστε τo υπέροχο, ηλιόλουστο καλοκαίρι !