#Facts: Οι συνήθειες που κάνουν ακόμη και την πιο απαιτητική μέρα, απολαυστική και ξεχωριστή

#Facts: Οι συνήθειες που κάνουν ακόμη και την πιο απαιτητική μέρα, απολαυστική και ξεχωριστή

Οι αγαπημένες μας συνήθειες είναι που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα και τις σχέσεις μας και το αφρόλουτρο παίζει τον δικό του ρόλο…

Το αφρόλουτρο δεν είναι απλά ένα self-care ritual. Ναι, είναι ο τρόπος με τον οποίο φροντίζουμε το σώμα και το πνεύμα μας, αυτό που κάνει τη διαφορά στην ημέρα μας και κατά συνέπεια στη σχέση μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Έχοντας απολαύσει στιγμές για τον εαυτό μας, βυθισμένες στη φροντίδα ενός αφρόλουτρου, έχουμε αφήσει πίσω τις σκοτούρες και μπορούμε να αφιερώσουμε πραγματικά ποιοτικό χρόνο στους αγαπημένους μας. Πάρε παράδειγμα την πρωταγωνίστριά μας…

Όσα χρόνια και αν περάσουν, η Σοφία Νομικού απολαμβάνει dinner dates με τον αγαπημένο της. Βρίσκει πάντοτε χρόνο να του αφιερώσει και ξεκινά την τελετουργία του ραντεβού απολαμβάνοντας τον αισθησιακό αφρό του Dove αφρόλουτρου Rejuvenating με άρωμα κεράσι & chia milk. Έτσι αναζωογονείται, αρωματίζει το δέρμα της διακριτικά και ετοιμάζεται να περάσει μία υπέροχη βραδιά με τον καλό της.

Αυτή είναι η μαγεία που προσφέρουν τα αφρόλουτρα Dove. Γίνονται μία συνήθεια που μας γεμίζει απόλαυση. Είναι η λεπτομέρεια στην καθημερινότητα που δεν περιορίζεται στην φροντίδα της επιδερμίδας και του εαυτού μας, αλλά φροντίζει να είμαστε στα καλύτερά μας και για τους αγαπημένους μας.

1702627371032-265701779-image003.jpg

Με τα μοναδικά τους αρώματα, όπως για παράδειγμα το ζουμερό Dove αφρόλουτρο Rejuvenating με άρωμα κεράσι & chia milk, αλλά και με τη σύνθεση με ¼ ενυδατική κρέμα που σέβεται το μικροβίωμα της επιδερμίδας μας, τα αφρόλουτρα Dove δεν είναι απλά αφρόλουτρα. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας beauty routine και όλες μπορούμε να βρούμε αυτό που ταιριάζει στις δικές μας συνήθειες, μέσα από την πλήρη γκάμα καθαρισμού και περιποίησης σώματος του Dove.