Συνταγή για τα πιο εύκολα και νόστιμα τυροπιτάκια

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Συνταγή για τα πιο εύκολα και νόστιμα τυροπιτάκια

Ό,τι πιο εύκολο μπορείτε να φτίαξετε μπαμ μπαμ και να κερδίσετε τις εντυπώσεις είναι αυτά τα τυρομπομπάκια που είναι σαν αφρός.

Θα χρειαστείτε :

Λίγο φρέσκο δυόσμο

400 γρ φέτα

500 γρ αλεύρι που φουσκώνει

1 κεσεδάκι γιαούρτι

1 κεσεδάκι σπορέλαιο

2 αυγά + 1

αλάτι

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 στον αέρα

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα 2 αυγά, προσθέτουμε το γιαούρτι και το λάδι, τρίβουμε τη φέτα και προσθέτουμε το αλεύρι, λίγο αλάτι και μετά τον ψιλοκομμένο δυόσμο.

Βάζουμε στα 2 ταψιά χαρτί και από πάνω φτιάχνουμε μικρές τυρομπομπίτσες, τα πασαλείφουμε με λίγο αυγό και αφήνουμε απόσταση μεταξύ τους.

Τα βάζουμε στον φούρνο για περίπου 25 λεπτά και μπαμ ότι πιο γευστικό και νόστιμο έχετε φτιάξει.

Καλή επιτυχία..

Μπορείτε να με βρείτε εδώ :

www.instagram.com/majenco

www.twitter.com/majenco

www.facebook.com.JencaMajenco