Είναι η πιο εύκολη συνταγή που μπορεί να φτιάξετε σε λιγότερο από 6 λεπτά και να εντυπωσιάσετε άπαντες.
Η χαρά μου όλη είναι η μαγειρική και μαζί με αυτήν και οι διάφορες ανακαλύψεις πολύ ιδιαίτερων προϊόντων που κάνω στον Θανόπουλο.
Πρόσφατα ανακάλυψα αυτά τα φαντασμαγορικά Bio ravioli tartufo και ο ουρανίσκος όσων δοκίμασαν την συνταγή μου αυτή πάθανε ένα πολιτισμικό σοκ με την καλή έννοια.
Το μυστικό αυτής της συνταγής είναι αγάπη και καλά υλικά
Θα χρειαστείτε :
250 γρ fresh Bio ravioli tartufo e formaggi
1 κρέμα γάλακτος
120 γρ Παρμεζάνα
2 κγ λάδι τρούφας
Λίγο λευκό κρασί chardonnay, ( χρησιμοποιήσα Chablis )
Φρέσκο πιπέρι
Τρούφα ( προαιρετικά )
Οδηγίες
Βράζετε σε μια κατσαρόλα το νερό με αρκετό αλάτι και όταν κοχλάζει ρίχνετε μέσα τα ραβιόλι για 4 λεπτά ( όσο αναγράφει το πακέτο ).
Παράλληλα σε ένα τηγάνι μεγάλο ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και τρίβετε πολύ πιπέρι φρέσκο , το λάδι τρούφας, το κρασί την παρμεζάνα και μια κουταλιά από το νερό που βράζουν τα ραβιόλι. Από την κατσαρόλα ρίχνετε στο τηγάνι κατευθείαν με μια κουτάλα τα ραβιόλι και τα ανακατεύετε όπως και στις φωτογραφίες πιο κάτω. Σερβίρετε αμέσως σε ένα βαθύ πιάτο και αν βρείτε φρέσκια τρούφα μπορείτε να ξύσετε από πάνω για να κάνετε το πιάτο σας ακόμα πιο φαντασμαγορικό.