«Elevate your Home» ή αλλιώς οι ευκαιρίες που γεμίζουν τη ζωή σου με… ενέργεια

«Elevate your Home» ή αλλιώς οι ευκαιρίες που γεμίζουν τη ζωή σου με… ενέργεια

Αλήθεια, ακούγοντας τη λέξη «ευκαιρία», τι σου έρχεται απευθείας στο μυαλό;

Ευκαιρία για εξόρμηση στη φύση ή βόλτα με το αμάξι και τους αγαπημένους σου, όπως παλιά; Ευκαιρία για να κυνηγήσεις την προαγωγή στο γραφείο ή μήπως, ευκαιρία να ανανεώνεις το σπίτι σου και κατ’ επέκταση, την καθημερινότητά σου;

Όποια και αν είναι η απάντηση, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσες να φανταστείς τη ζωή σου, χωρίς τις ευκαιρίες που περνούν καθημερινά μπροστά από τα μάτια σου. Είναι, άλλωστε, αυτές που σου δίνουν το κίνητρο να συνεχίζεις και να προσπαθείς να αναβαθμίζεις στην καθημερινότητά σου, ειδικά όταν αισθάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να «σπάσεις» τη ρουτίνα σου.

Και κάπως έτσι, σχεδόν σε κάθε φάση της ζωής σου, το «elevate» στην καθημερινότητά σου αποκτάει ξεχωριστή σημασία και αυτό, γιατί θέτεις διαφορετικές προτεραιότητες κάθε φορά. Ωστόσο, ποτέ δεν παύεις να ψάχνεις τις ευκαιρίες που θα γεμίσουν τη ζωή σου με… ενέργεια, ξεκινώντας από το πιο βασικό: Το σπίτι σου, τον χώρο που αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι σου, μιας και εκεί, περνάς τον περισσότερο από τον χρόνο σου. Αν λοιπόν, αναζητάς τρόπους να αναβαθμίσεις τη ζωή σου εντός σπιτιού, σου έχουμε ευχάριστα νέα! Διότι η ZeniΘ θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις… elevate your home. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις και σύντομα η ζωή σου πρόκειται να γεμίσει με… κορυφαία ενέργεια!

Λέγοντας «ναι» στην πιο elevate ανανέωση

Πράγματι, το σπίτι σου είναι το μέρος που μετράς τις περισσότερες στιγμές της ζωής σου, μιας και έχει παντού γύρω «κομμάτια» που αναδεικνύουν κάτι -μικρότερο ή μεγαλύτερο- για την προσωπικότητά σου. Και κάπως έτσι, από την κορνίζα που σου έφερε η κολλητή σου όταν ορκιστήκατε μαζί, τα φωτάκια γύρω από τον καθρέφτη που τα έχεις από την πρώτη μέρα που νοίκιασες, μέχρι και τα έπιπλα που έχουν «ακούσει» κάθε ιστορία σου, ένα είναι το σίγουρο: Η… ενέργειά σου είναι διάχυτη σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι μέρες που θέλεις να ανανεώσεις αυτήν την ενέργεια, να νιώσεις διαφορετικά και εδώ, είναι που για ακόμα μία φορά, κάνουν την εμφάνισή τους οι ευκαιρίες. Και η λύση στην εξίσωση «ευκαιρία, ανανέωση, ενέργεια, σπίτι» είναι πάντα η… ZeniΘ. Αυτή που με τον διαγωνισμό Elevate Your Home θα σου δώσει την ευκαιρία να αναβαθμίσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου με ολοκαίνουργιες λευκές συσκευές και συσκευές ψύξης/θέρμανσης, από το Πλαίσιο.

Κράτα, λοιπόν, τον αριθμό τρία, γιατί ίσως να είναι ο τυχερός σου. Τρεις τυχεροί νικητές, τρεις δωροεπιταγές. Άρα, τι μας μένει τώρα; Μερικές λεπτομέρειες διεξαγωγής για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό της και… είσαι έτοιμη να γεμίσεις τη ζωή σου με ενέργεια (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Αρμόδια Αρχή ΡΑΑΕΥ).

Power up στις ευκαιρίες

Με βασικό στόχο της, λοιπόν, να γεμίσει τη ζωή σου με ενέργεια, η ZeniΘ κάνει την υπόσχεσή της πράξη, μέσω του διαγωνισμού «Elevate Your Home» (Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Αρμόδια Αρχή ΡΑΑΕΥ).

Αρκεί να υποβάλεις μία και μόνο συμμετοχή στην ψηφιακή πλατφόρμα ZeniΘ Power Up στο zenith.gr ή στο δίκτυο καταστημάτων της ZeniΘ και κάθε μήνα, μπορεί να είσαι εσύ μία από τους τρεις νικητές που θα κερδίζουν δωροεπιταγές μεγάλης αξίας -7.000€ η πρώτη και 4.000€ οι δύο επόμενες-, για την αναβάθμιση του σπιτιού σου με νέες λευκές συσκευές, αλλά και συσκευές ψύξης και θέρμανσης από το Πλαίσιο. Και πρέπει να γνωρίζεις ότι η συμμετοχή σου θα συνοδευτεί από μία βασική συμμετοχή, ενώ για κάθε νέο συμβόλαιο, θα λάβεις 100 επιπλέον συμμετοχές.

Στην «εξίσωση» της ζωής σου, οι ευκαιρίες αποτελούν σταθερή μεταβλητή και αυτό, γιατί μπορούν και τη γεμίζουν με ενέργεια. Γι’ αυτό στη ZeniΘ, σου δίνουν ευκαιρίες για να γεμίζεις τη ζωή σου… με ενέργεια και αυτήν τη φορά, συγκεκριμένα, το σπίτι σου. Μην το σκέφτεσαι άλλο, λοιπόν! Πες «ναι» στον διαγωνισμό «Elevate Your Home» και ποιος ξέρει, ίσως είσαι μία από τους τρεις τυχερούς που θα έχει την ευκαιρία κάθε μήνα να κερδίσει δωροεπιταγές συνολικής αξίας 15.000 ευρώ για την αναβάθμιση του οικιακού του εξοπλισμού.

*Οι δωροεπιταγές ισχύουν αποκλειστικά για την αγορά λευκών συσκευών, ψύξης και θέρμανσης από το Πλαίσιο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Αρμόδια Αρχή ΡΑΑΕΥ»