Συναρπαστικά 4-hands δείπνα με οικοδεσπότη τον Πέτρο Δήμα τιμούν την ελληνική κουζίνα

Νέλλη Καλαμαρά
Συναρπαστικά 4-hands δείπνα με οικοδεσπότη τον Πέτρο Δήμα τιμούν την ελληνική κουζίνα
Copyright (c) 2018

Το Makris Athens by Domes και ο chef patron του Πέτρος Δήμας υποδέχονται τρεις σημαντικούς δημιουργούς για τρία συναρπαστικά γαστρονομικά δείπνα.

Μετά τη πολυαναμενόμενη βράβευση με το πρώτο του αστέρι Michelin, το Makris Athens by Domes ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας. Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το Makris παρουσιάζει τρία μοναδικά events, που υπόσχονται να προσφέρουν ανεπανάληπτες γευστικές εμπειρίες σε όλους όσους θα βρεθούν στα αριστοτεχνικά στρωμένα τραπέζια του. Έτσι το εστιατόριο και ο σεφ του εγκαινιάζουν τη σειρά "Echoes of Greek Gastronomy", εμπνευσμένη από την ελληνική παράδοση και τη βιώσιμη γαστρονομία, μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους σεφ.

Hotel news: ένα νέο ξενοδοχείο προσγειώνεται στην Κέρκυρα και ορίζει εκ νέου το luxury living

61298a82-e9b6-4684-b641-358fbacd6b60.jpg

22 Ιανουαρίου – Λουκάς Μάιλερ
Η πρώτη εκδήλωση φέρνει κοντά τον Πέτρο Δήμα και τον Λουκά Μάιλερ, έναν σεφ που ξεχωρίζει για την ικανότητά του να αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία. Οι δύο σεφ θα δημιουργήσουν ένα μενού βασισμένο στις ρίζες της ελληνικής παράδοσης, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της φάρμας του Makris.

Ένα ταξίδι στο χρόνο με οδηγό ένα πολύτιμο ουίσκι και μία σπάνια εμφιάλωση

6 Φεβρουαρίου – Εστιατόριο Μαραθιά
Το Makris Athens υποδέχεται το εστιατόριο Μαραθιά, τον κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό της Τήνου. Με την τεχνική της ωρίμανσης ψαριών και τη χρήση τοπικών υλικών, το Makris και η Μαραθιά φέρνουν στο τραπέζι τη γεύση και την αύρα της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη βιωσιμότητα και την απλότητα.

IMG_4782.jpg

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου – Μανώλης Παπουτσάκης
Η σειρά ολοκληρώνεται με τη συνεργασία του Πέτρου Δήμα και του Μανώλη Παπουτσάκη, ενός από τους πιο καινοτόμους σεφ της ελληνικής γαστρονομίας. Οι δύο σεφ θα παρουσιάσουν ένα μενού που αναδεικνύει τις γεύσεις της Ελλάδας, συνδυάζοντας την παράδοση με σύγχρονες τεχνικές.

Για να βλέπεις τα πράγματα τη στιγμή που συμβαίνουν και για backstage υλικό συντονίσου με το @kounelly στο IG.