Στο ερώτημα «τι τρώμε στην παραλία», ο ειδικός εξήγησε το λάθος με τις τριπλάσιες θερμίδες

Πατούλια Κατερίνα
Στο ερώτημα «τι τρώμε στην παραλία», ο ειδικός εξήγησε το λάθος με τις τριπλάσιες θερμίδες

Και τώρα τι τρώμε στην παραλία για να μην φορτωθούμε εξτρά θερμίδες; Να τι προτείνει ο ειδικός.

Ο διαιτολόγος - διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης δίνει τη λύση που θες για το τι θα τρως στην παραλία.

«Εχουν σφίξει επικίνδυνα και μια παραλία είναι το μέρος που όλοι θέλουμε να βρεθούμε αυτές τις ημέρες!!
.
Προσοχή σήμερα το post δεν απευθύνεται σε κόσμο που κάνει διακοπές. Απλά επειδή είναι Ιούνιος και ξέρω ότι πολλοί είστε ακόμα σε προσπάθεια απώλειας βάρους είπα να σας πω για τα τσιμπήματα της παραλίας.. Να σας θυμίσω ότι πολλές φορές κάνουμε σούπερ διατροφή Δευτέρα με Παρασκευή, χάνουμε 1 κιλό και να σου έρχεται το Σ/Κ, φαγητάρες ποτάρες έξω, να σου και το παγωτάκι, τσουπ, καλώς το πίσω το κιλό.

Εάν λοιπόν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια διατροφή και δε θέλετε να παρεκκλίνετε τόσο για να μην πηγαίνει στράφι η προσπάθεια, ρίξτε μια ματιά στο «ΤΣΙΜΠΗΜΑ» της παραλίας.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται που λέει ο σοφός λαός μας και αν το Σ/Κ ξεκινάει με επίσκεψη στο φούρνο, τίποτε δεν πρόκειται να πάει καλά.

140 θερμίδες το τυροπιτάκι παιδιά, βάλε να τσακίσεις καμιά κανονικού μεγέθους πίτα ή σφολιάτα τι ζημιά κάνεις, βάλε και τις καούρες μετά..

Το ξέρατε παιδιά ότι το club με τα παρελκόμενα έχει τόσες θερμίδες;

Σας το έκαψα και το club, οι πατάτες και η μαγιονέζα κάνουν τη μισή θερμιδική ζημιά..
Ωραίο και το Spritzακι, το τιμάμε δεόντως τα τελευταία χρόνια (ούτε οι Ιταλοί δεν πίνουν τόσο) τις έχει τις θερμίδες του όμως.. μήπως καλύτερα να αφήναμε τα ποτά για το βράδυ και να πίναμε κάτι πιο ενυδατικό;

https://www.instagram.com/p/C77KSfOKE1c/


.
Για όσους λοιπόν θέλουν να προσέξουν τη διατροφή τους στην παραλία η οργάνωση είναι το παν..

Παίρνουμε μια τορτίγια, ένα τοστ ή μια αραβική μαζί μας, παίρνουμε τα φρουτάκια μας, χτυπάμε και ένα Zero Sugar τσαγάκι. Έτσι έχουμε κάνει τα γεύματα μας, δεν έχουμε ξενηστικωθεί και έχουμε πολύ καλές προϋποθέσεις να φάμε σωστά και την υπόλοιπη ημέρα..

.Όταν έρθει η ώρα των διακοπών, επειδή συνήθως έχουμε πιεστεί διατροφικά ή και ψυχολογικά κατά τη διάρκεια της σεζόν καλό είναι να μην ασχοληθείτε και πολύ με τα παραπάνω, χαλαρώστε και απολαύστε...» έγραψε ο ειδικός χαρακτηριστικά.

«Μια σαλάτα έφαγα»: Ο ειδικός εξηγεί πώς μπορείς να φορτωθείς εώς 500 θερμίδες παραπάνω