Σωτήρης Καλυβάτσης - Ηρώ Λούπη: τα 7 χρόνια κοινής πορείας και το εξοχικό στην Ερέτρια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σωτήρης Καλυβάτσης - Ηρώ Λούπη: τα 7 χρόνια κοινής πορείας και το εξοχικό στην Ερέτρια

«Είναι η ηλιαχτίδα μου» είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης για την Υρώ Λούπη με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία 7 χρόνια.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης και η Υρώ Λούπη φέτος θα κλείσουν 7 χρόνια κοινής πορείας και παρότι υπάρχει το λαϊκό ρητό «7 χρόνια φαγούρα» στην περίπτωσή τους τίποτα τέτοιο δεν ισχύει κι αυτό μπορεί κανείς να το καταλάβει από τον τρόπο που μιλούν ο ένας για τον άλλο.

Λούπη, Σταύρου, Τουμασάτου 20 χρόνια μετά αναβίωσαν το «ερωτικό τρίγωνο» της Βέρας στο Δεξί

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη! σήμερα το πρωί ο γνωστός ηθοποιός «έλαμψε» ολόκληρος την ώρα που αναφέρθηκε στη σύντροφό του λέγοντας πως είναι η «ηλιαχτίδα» του, ενώ όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε το γνωστό «Θα το πάρεις το κορίτσι;» εκείνος απάντησε με χιούμορ «Παρμένοι είμαστε».

Την ίδια πάντως απάντηση είχε δώσει και η Υρώ Λούπη σε συνέντευξή της στην εκπομπή Mega Kαλημέρα το 2021 για τη σχέση τους. Είχε αναφέρει δηλαδή πως δεν χρειάζεται να παντρευτούν, τους αρκεί ο έρωτάς τους για να είναι μαζί.

«Με το Σωτήρη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε ένα ζευγάρι. Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις το άλλο σου μισό. Δεν είναι οικόπεδό μου, δε μου ανήκει. Με τον Σωτήρη δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο. Έχουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό μας κρατάει μαζί» είχε πει η ηθοποιός χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/C3UkhxVoT-i/

Και στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα η ηθοποιός είχε αναφέρει:

«Με τον Σωτήρη μοιάζουμε πάρα πολύ. Στην προσωπική του ζωή έχει και τα στοιχεία που φαίνονται προς τα έξω και αυτά που δεν φαίνονται. Έχουμε πάρα πολλά κοινά και έχουμε κοινή θέση απέναντι στα πράγματα. Έχουμε μια ίδια οπτική στην ζωή. Δεν έχουμε σκεφτεί καθόλου τον γάμο. Είμαστε κατά του γάμου. Δε μένουμε στο ίδιο σπίτι, ο καθένας έχει το δικό του. Ο γάμος είναι για να υπογράφεις κάποια χαρτιά και να φωνάζεις τους συγγενείς σου».

Το σπίτι τους στην Ερέτρια και οι χειροποίητες δημιουργίες

https://www.instagram.com/reel/C-PYBifIgEN/

Η Yρώ Λούπη όμως και ο Σωτήρης Καλυβάτσης πέρα από τον έρωτά τους και το ότι είναι και οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται κι άλλο ένα κοινό στοιχείο. Την αγάπη τους να φτιάχνουν διάφορα πράγματα στο σπίτι τους. Κοινώς αγαπούν τις DIY κατασκευές.

Η ηθοποιός έχει δώσει ζωή σε πολλά έπιπλα και διάφορα διακοσμητικά, όπως έχουμε δει μέσα από το προφίλ της στο Instragram. Έχει αναπαλαιώσει συρταριέρες, ντουλάπες, ενώ φτιάχνει κατά καιρούς και διάφορα διακοσμητικά. Όπως λέει η ίδια κάνει «furniture makeover» διοχετεύοντας με αυτόν τον τρόπο δημιουργικά την φαντασία της. Πολλές φορές μάλιστα, δίνει και διάφορα tips στους followers της για να ανανεώσουν οικονομικά το σπίτι τους.

https://www.instagram.com/tv/Ces2gxbFZpg/

Αντίστοιχα και ο Σωτήρης Καλυβάτσης αρέσκεται στο να καταπιάνεται με διάφορες δουλειές στο σπίτι. Την περίοδο της καραντίνας μάλιστα, είχε κάνει πολλές μικροδουλειές στο σπίτι τους, από το να καθαρίσει το σπίτι, τα πλακάκια μέχρι και το να φτιάξει 6 φορές τον κήπο.

Φυσικά, βοηθάει και την Υρώ Λούπη σε ό,τι χρειαστεί όταν κάνει τις DIY κατασκευές της, ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές που ο ηθοποιός επιστρατεύει το χιούμορ του, όπως έκανε για την αυλή που έχει δημιουργήσει η ηθοποιός στο σπίτι τους στην Ερέτρια, που τον ονόμασε «Πλατεία Βόθρου».

Όπως θα δεις και στο βίντεο το εξοχικό τους κοσμούν πολλές DIY κατασκευές.

«Μάζευα παλέτες και ήθελα να φτιάξω κάτι χρηστικό έξω από την πόρτα γιατί κρεμώ πράγματα. Είχαμε αποθήκη χαρτικών και απορρυπαντικών στην Καλλιθέα και πήρα ζυγαριά και τη διακόσμησα με λουλούδια. Έχω ζωγραφίσει πίνακες με λουλούδια από πολύ μικρή. Ο Σωτήρης τους λέει αυθεντικούς Λούπη. Μου κάνει πολλή καζούρα με τους πίνακες και γενικά ό,τι φτιάχνω» είπε η Υρώ Λούπη.