«Forca Italia» γράφουν στην Αθηνά Οικονομάκου και την ανάρτησή της μέσα από το αεροπλάνο

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Forca Italia» γράφουν στην Αθηνά Οικονομάκου και την ανάρτησή της μέσα από το αεροπλάνο

Η Αθηνά Οικονομάκου πηγαίνει ταξίδι, χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό αλλά οι followers της σε ένα μέρος πιστεύουν πως πάει.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, αφού μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, εδώ και λίγο καιρό η ίδια έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, το Πρωινό ο νέος της σύντροφος είναι ο 37χρονος Ιταλο-Αργεντινός μπασκετμπολίστας της Blu Basket 1971, Bruno Cerella.

Οι δυο τους πήγαν μαζί στη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα, ενώ τα likes που κάνει ο ένας στις αναρτήσεις του άλλου στα social media είναι πολύ συχνά. Πρόσφατα μάλιστα, ο Bruno cerella σχολίασε και μια από τις αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό, γράφοντας «Όλα σε σειρά δεσποινίς», με εκείνη να απαντά βάζοντας ένα emoji σε σχήμα καρδιάς.

athinao1konomakou_1719252472_3397658458755299161_8279064.jpg

«Όλα σε σειρά δεσποινίς»

Untitled.png

Το ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου στην Ιταλία;

Αυτή τη φορά μια ακόμα ανάρτηση της ηθοποιού έκανε τους followers της να τη συνδέσουν με τον Bruno Cerella. H ίδια δημοσίευσε κάποιες selfies της μέσα από ένα αεροπλάνο, χωρίς να γράφει τον προορισμό που πηγαίνει.

«Ταξιδεύοντας με το πονηρό μου πρόσωπο» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου, χωρίς να προσθέσει κάποιο άλλο στοιχείο.

Δεδομένου ότι ο 37χρονος Ιταλο-Αργεντινός μπασκετμπολίστας βρίσκεται στην Ιταλία αυτή την περίοδο λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, τα σχόλια των followers της συνέκλειναν σε έναν προορισμό, Ιταλία.

Τον Μάιο πάντως η ίδια είχε επιστρέψει ξανά από την Ιταλία και το Μιλάνο που είχε βρεθεί, λέγοντας στις κάμερες: «Πηγαίνετε κι εσείς να ξεκουραστείτε, δεν έχω να πω τίποτα. Προχωράμε γενικά. Όλα καλά, είμαι πολύ καλά. Η ζωή συνεχίζεται και μια χαρά, όλα θα γίνουν. Θα πάω διακοπές, θα δούμε. Δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα».

Για την Αθηνά Οικονομάκου πάντως, προτεραιότητα έχουν τα δύο παιδιά της, ο Μάξιμος και η Σιέννα της και όλα όσα την κάνουν χαρούμενη.