Anne Hathaway και Jessica Alba δηλώνουν fans της Ελλάδας: Οι εμφανίσεις σε Μύκονο και Ύδρα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Anne Hathaway και Jessica Alba δηλώνουν fans της Ελλάδας: Οι εμφανίσεις σε Μύκονο και Ύδρα
@annehathaway

Κάθε χρόνο πολλοί stars του Hollywood επιλέγουν τη χώρα μας για τις διακοπές τους. Αυτή τη φορά το έκαναν και η Anne Hathaway και η Jessica Alba.

H αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να φανταστώ καλοκαίρι σε διαφορετικό προορισμό πέρα από την Ελλάδα με τα γραφικά νησάκια της και τις καταγάλανες, κρυστάλλινες και πάνω απ' όλα ασφαλείς (σ.σ από καρχαρίες για παράδειγμα) παραλίες της.

Ο Joe Jonas αγαπάει Ελλάδα: Από τα σοκάκια της Μυκόνου στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Την ίδια προτίμηση βλέπουμε να έχουν κάθε χρόνο και ξένοι celebrities και stars του Hollywood. Από την Demi Moore που σχεδόν κάθε χρόνο επιλέγει και κάποιο από τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές της, μέχρι τον Tom Hanks o οποίος με τη σύζυγό του Rita Wilson έχει εξοχικό στην Αντίπαρο και έχει λάβει και την ελληνική υπηκοότητα.

Η Anne Hathaway στην Αθήνα και την Ύδρα

Αυτή τη φορά, την επίσκεψή της στη χώρα μας έκανε η Anne Hathaway. Η βραβευμένη με Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου ηθοποιός, βρέθηκε αρχικά στην Αθήνα και το γνωστό εστιατόριο - club του επιχειρηματία Χρύσανθου Πανά με τον οποίο μάλιστα, πόζαρε και στον φωτογραφικό φακό, έχοντας στο πλευρο της και τον σύζυγό της, Adam Shulman.

https://www.instagram.com/p/C91107tsWyo/

Στη συνέχεια η ίδια με την οικογένειά της βρέθηκαν στην Ύδρα με τον συνιδρυτή του brand Valentinο, Giancarlo Giammetti, στο σκάφος του οποίου μάλιστα η Anne Hathaway απόλαυσε και την ηλιοθεραπεία της, φορώντας ένα καφέ ολόσωμο μαγιό.

https://www.instagram.com/p/C91I61QTv3m/

Η Jessica Alba στην Μύκονο

Την Μύκονο από την άλλη πλευρά επέλεξε η Jessica Alba για να κάνει τις δικές της διακοπές. H ίδια σύμφωνα με το βίντεο έκανε τη βόλτα της στο νησί με το safari look της και το ψάθινο κρεμ καπέλο της, ενώ δοκίμασε και την τοπική κουζίνα προτιμώντας πιάτα με ψάρι.

Ψήφο πάντως στη χώρα μας έδωσαν και τον Ιούνιο ξένοι celebrities, όπως η Kim Kardashian, η Kylie Minogue, o Slimane, o Joe Jonas, η Kate Hudson, η Kim Catrall, ο Tommy Hilfiger και άλλοι.