Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella ζουν τον έρωτά τους στην Ίμπιζα - H τρυφερή photo αγκαλιά

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella ζουν τον έρωτά τους στην Ίμπιζα - H τρυφερή photo αγκαλιά

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Ίμπιζα και περνούν στιγμές ξεκούρασης ζώντας τον έρωτά τους.


Συνεχίζουν τις κοινές διακοπές η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον νέο της σύντροφο Bruno Cerella.

H ηθοποιός έκανε μια νέα καλοκαιρινή απόδραση με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα μετά από τις διακοπές που είχαν κάνει στην Τζιά.

Μάλιστα η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της αυτή την περίοδο βρίσκονται στην Ίμπιζα και περνούν μοναδικές στιγμές ξεκούρασης ζώντας τον έρωτά τους. Η ηθοποιός ανεβάζει αρκετά stories την καθημερινότητά της τόσο με τα παιδιά της όσο και με τον σύντροφό της, με τον οποίο όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο, επιλέγει να κάνει μικρές αποδράσεις μαζί του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

«Περήφανη για σένα» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στον Bruno Cerella και το ταξίδι του για καλό σκοπό

Δημοσιεύσεις κάνει και ο Ιταλός αθλητής, ο οποίος μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία με την Αθηνά Οικονομάκου όπου ποζάρουν με μαγιό πάνω σε μια ξαπλώστρα και έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία τον γνωστό στίχο από το τραγούδι της Μαντόνα «La Isla Bonita» που σημαίνει «Πώς μπορεί να είναι αλήθεια;», εκφράζοντας ουσιαστικά το πόσο ωραία περνά με την Αθηνά Οικονομάκου.

oikonomakou-tserela.webp

Το προηγούμενο ταξίδι στην Τζια

«Vedi traduzione», δηλαδή «Δείτε τη μετάφραση», ήταν η λεζάντα του Bruno Cerella για τις διακοπές του στην Τζια με την Αθηνά Οικονομάκου.

Και η λεζάντα που ξεχώρισε και χρειάστηκε μετάφραση από τους ιταλούς φανς του μπασκετμπολίστα δεν ήταν άλλη από το ελληνικότατο:

«Πρώτες μέρες από τις αληθινές διακοπές»!

brunoathina.jpg

Η Αθηνά δεν είχε εμφανίσει αρχικά τον Bruno στα δικά της stories και posts από τη Τζιά αλλά την εξαίρεση έκανε για κοινό story just the 2 of them με τον νέο αγαπημένο της, στο οποίο ο Cerella την αποθέωσε γράφοντας One & only, δηλαδή με τη μία και μοναδική!

https://www.instagram.com/p/C9F0JTLNLPu/

Στην πρόσφατη επίσκεψη της Αθηνάς στην Ιταλία για τον φιλανθρωπικό αγώνα του αγαπημένου της, ήταν εκείνος που υπήρξε και πάλι πιο εκδηλωτικός στα social γράφοντας για εκείνη You are the best in the world, δηλαδή, «είσαι η καλύτερη στον κόσμο».

Η Αθηνά από τη μεριά της, στις διακοπές αυτές στη Τζιά, αρχικά δημοσίευσε ένα reel μέσα από την πισίνα ενώ στο story του Bruno απάντησε με repost και μια κόκκινη καρδιά.

https://www.instagram.com/reel/C9FgGg2N6dQ/

Μετά τη φωτογραφία με τη μαμά του νέου της αγαπημένου η Οικονομάκου έκανε ένα dolce vita post

hert.jpg

Λίγο αργότερα ωστόσο, η ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά στο προφίλ της τον Bruno Cerella, μέσα στην πισίνα, γράφοντας «infinity» που σημαίνει «άπειρο».

449471093_1847177542457102_4697960229820576925_n.jpg

Ο Bruno Cerella και η Αθηνά Οικονομάκου ωστόσο, φαίνεται να έχουν πάει ακόμα ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους, αφού εκτός των άλλων η ηθοποιός γνώρισε και τη μητέρα του συντρόφου της και πόζαραν μαζί στα social στην πιο πρόσφατη επίσκεψη της influencer.

1719578865171-660981491-oikonomakoy.webp

Για να θυμίσουμε η πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση της Οικονομάκου με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα έγινε στους Coldplay και το ρεπορτάζ έπαιξε στο Πρω1νό του ΑΝΤ1.