Ο Bruno Cerella έγινε 38: Η τούρτα και η αφιέρωση από την Αθηνά Οικονομάκου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Bruno Cerella έγινε 38: Η τούρτα και η αφιέρωση από την Αθηνά Οικονομάκου

Ο Bruno Cerella έσβησε 38 κεράκια, αλλά πριν το κάνει έδωσε ένα μεγάλο φιλί στην Αθηνά Οικονομάκου, που είναι ο λόγος για τα διαφορετικά φετινά του γενέθλια.

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι είναι σίγουρα το φετινό για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Bruno Cerella. Το ζευγάρι πλέον, δεν κρύβει τον έρωτά του και οι κοινές αναρτήσεις από τις διακοπές τους είναι γεγονός.

«Περήφανη για σένα» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στον Bruno Cerella και το ταξίδι του για καλό σκοπό

Η ηθοποιός - επιχειρηματίας και ο Ιταλο - Αργεντίνος μπασκετμπολίστας αυτή τη φορά βρίσκονται στην Ίμπιζα και ο λόγος δεν ήταν μόνο να περάσουν κάποιες όμορφες στιγμές μαζί - μην ξεχνάμε ότι ο Bruno Cerella μένει μόνιμα στην Ιταλία - ήταν και το να γιορτάσουν σε ένα ξεχωριστό μέρος τα γενέθλιά του.

Τα γενέθλια του Cerella, η τούρτα και η αφιέρωση από την Αθηνά Οικονομάκου

Ο Βruno Cerella λοιπόν, σήμερα 30 Ιουλίου έχει γενέθλια. Ο αγαπημένος της Αθηνάς Οικονομάκου κλείνει τα 38 και οι ευχές ξεκίνησαν ήδη από την αλλαγή της μέρας. Κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου, η Αθηνά Οικονομάκου και οι φίλοι του Bruno Cerella του έκαναν έκπληξη με μια τούρτα.

Εκείνος φανερά ενθουσιασμένος προτού σβήσει τα κεράκια, έδωσε ένα φιλί στην Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι σίγουρα το πιο ωραίο «δώρο» που του επιφύλασσε η ζωή.

Στην ανάρτηση που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στα social media της, πέρα από τα χρόνια πολλά στα ισπανικά στον Bruno Cerella, έγραψε επίσης «Είσαι ένα όνειρο».

To φωτογραφικό άλμπουμ της σχέσης τους

Η είδηση ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Bruno Cerella είναι ζευγάρι έγινε γνωστή μετά τη συναυλία των Coldplay στην Αθήνα στις αρχές Ιουνίου. Μέχρι τότε δεν είχαμε δει κάποιο κοινό στιγμιότυπο ή κάποια ανάρτηση που να μαρτυρά τη σχέση τους.

Στον φιλανθρωπικό αγώνα που είχε διοργανώσει ωστόσο, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ο Ιταλο -Αργεντίνος μπασκετμπολίστας, η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε το παρών φορώντας τη φανέλα με το όνομά του, δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική.

Screenshot-2024-06-28-094731.png

Ακολούθησαν οι φωτογραφίες με τη μαμά του και τον ίδιο, ενώ ύστερα στο ταξίδι τους στην Τζιά - και τώρα στην Ίμπιζα - οι κοινές αναρτήσεις επιβεβαίωσαν πως οι δυο τους είναι πραγματικά ζευγάρι.