Φαν των Ολυμπιακών Αγώνων από κούνια η 3 μηνών κόρη του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα

Κατερίνα Μπούσιου
Φαν των Ολυμπιακών Αγώνων από κούνια η 3 μηνών κόρη του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφίδα

Οικογενειακώς παρακολούθησαν στο Παρίσι τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με τη Γερμανία. Η κόρη του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφιδά ήταν και η μικρότερη σε ηλικία θεατής του σημερινού αγώνα. 

Με γονείς αθλητές, φαίνεται πως είναι ήδη προδιαγεγραμμένο το μέλλον της μόλις 3 μηνών κόρης του Πύρρου Δήμα και της Αφροδίτης Σκαφιδά. Ακόμη και αν είναι σε ηλικία που δεν καταλαβαίνει τίποτε, οι γονείς της, την πήραν μαζί τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και παρακολούθησαν μαζί της τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ με την αντίστοιχη της Γερμανίας. Έχοντας και στην παρέα τους τον ήδη χάλκινο Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

https://www.instagram.com/p/C5srm-vstRu/

Η κόρη του Πύρρου Δήμα ήδη έκανε το πρώτο της ρεκόρ

Ο τρεις φορές χρυσός και μία φορά χάλκινος Ολυμπιονίκης και προπονητής πλέον της Άρσης Βαρών, Πύρρος Δήμας δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθλητισμός παραμένει στο DNA του, όπως όμως και της συζύγου του, πρωταθλήτριας και τέταρτης Ολυμπιονίκη στο άλμα επι κοντώ, Αφροδίτης Σκαφιδά. Το ζευγάρι αποφάσισε να ταξιδέψει στο Παρίσι για να δει από κοντά τους αγώνες, ξεκινώντας από το κρίσιμο ματς της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ με την ομάδα της Γερμανίας.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα θυμήθηκε την Ολυμπιάδα του 2004, την ώρα που ο Πύρρος πόζαρε με τον Snoop Dogg

Το πιο ιδιαίτερο σε αυτή την περίπτωση, είναι πως είχαν και την κόρη τους μαζί τους. Η μόλις 3 μηνών και 5ο παιδί του Ολυμπιονίκη μας, ήταν ντυμένη στα ροζ και ήταν σίγουρα η πιο μικρή σε ηλικία μέχρι στιγμής, θεατής των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Πύρρος την κρατούσε στην αγκαλιά του και η μικρή καθόταν ήσυχη και ήρεμη.

skafida.png

Μπορεί να μην κατάλαβε τι συνέβαινε, αλλά το φωτογραφικό στιγμιότυπο θα υπάρχει στο αρχείο των γονιών της για να θυμάται στο μέλλον, την πρώτη της Ολυμπιάδα.

skafida_moro.png

Οι γονείς της έδειχναν τρισευτυχισμένοι που την είχαν μαζί τους. Στην παρέα τους βρισκόταν και ο ήδη χάλκινος Ολυμπιονίκης στο Παρίσι, Λευτέρης Πετρούνιας με τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη. Παρά τις καλές τους προθέσεις να φέρουν γούρι στην Εθνική μας Ομάδα, δυστυχώς ηττηθήκαμε και χάθηκε το όνειρο για μεγαλύερη διάκριση και ένα μετάλλιο.

petrounias.png

Ο Πύρρος Δήμας είχε μιλήσει στην εκπομπή Fay's time για την απόκτηση της τρίτης κόρης του και του πέμπτου του παιδιού δηλώνοντας συγκινημένος για το νέο μέλος της οικογένειάς τους: «Αγαπάω τα παιδιά. Η μητέρα μου ήταν 8 αδέρφια, ο πατέρας μου ήταν 4 αδέρφια και πάντα με τον «άγγελο» Αναστασία λέγαμε πως θέλουμε να κάνουμε 4 παιδιά και τελικά κάναμε 4 παιδιά. Μετά γνώρισα την Αφροδίτη και στην αρχή ήθελα να είμαι πιο ξεκάθαρος, πιο ειλικρινής και είχα πει ότι "δεν σκέφτομαι γάμο", "δεν ξέρω μετά", "δεν θέλω παιδί, έχω 4" αλλά δεν είναι δίκαιο, θα ήταν πολύ άδικο. Γνωρίζοντας την Αφροδίτη περισσότερο ήρθαμε πολύ κοντά».

Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το 4ο παιδί του, ο Νικόλας που είναι 16 ετών και μένει μαζί του στην Αθήνα, με τα μεγαλύτερα αδέλφια του να ζουν πλέον στην Αμερική, είναι υπερπροστατευτικός με τη μικρή του αδελφή.