Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για 1η φορά για τον γάμο με τον Morgan και αποκαλύπτει πώς έγινε η πρόταση

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για 1η φορά για τον γάμο με τον Morgan και αποκαλύπτει πώς έγινε η πρόταση
Instagram/ kondia

«Έναν χρόνο πριν, οργάνωνα τον γάμο»: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει πώς κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό τον γάμο, πόσοι ήταν οι καλεσμένοι και πώς έγινε η πρόταση γάμου.

Ήταν 1η Σεπτέμβρη όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Γρηγόρη Morgan στο όμορφο νησί της Κρήτης, παρουσία λίγων και καλών φίλων και συγγενών.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει τα τελευταία δύο χρόνια που είναι μαζί να μην κάνει κοινές αναρτήσεις, θέλοντας έτσι να προστατεύσει την προσωπική του ζωή. Έτσι λοιπόν, δεν βλέπαμε δημοσιεύσεις και αναρτήσεις στα προφίλ της Ευρυδίκης και του Morgan, ενώ ο γάμος έγινε ινκόγκνιτο, προσπαθώντας να τον κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν ιδιαίτερα εφικτό και παρά τα μόλις 80 άτομα που ήταν στον γάμο, ο τελευταίος γνωστοποιήθηκε μια βδομάδα πριν γίνει. Βέβαια, από τότε που παντρεύτηκαν οι δυο τους έχουν μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

«Μία μέρα ακριβώς όπως την είχαμε ονειρευτεί.

Μία μέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας.

Μία μέρα γεμάτη από τους στενούς ανθρώπους μας, εκείνους που θα μας συντροφεύουν στην κοινή μας πορεία», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

https://www.instagram.com/reel/C_dINFWsk59/

Το βίντεο γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η πιο συγκινητική αγκαλιά έγινε με τον άντρα της ζωής της

Η δημοσιογράφος που έγινε ακόμα πιο γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, έχει ανεβάσει μια σειρά από φωτογραφίες και ποστ στα social media από τον γάμο, αποφασίζοντας να μοιραστεί την όμορφη και ξεχωριστή στιγμή τους με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/C_bJNOgMz88/

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στο TikTok και οι fans παρατήρησαν το βίντεο που έχει ήδη επιβεβαιωθεί

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για πρώτη φορά για τον γάμο με τον Morgan

Έχοντας περάσει κάτι παραπάνω από μια βδομάδα και έχοντας επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Morgan και αποκάλυψε από το πόσο καιρό τον σχεδίαζε, μέχρι πόσα άτομα παρευρέθηκαν εκεί.

Η ίδια έκανε πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss Fm, στον οποίο θα την ακούμε το πρωί 10 με 12 το πρωί. Λίγο πριν ξεκινήσει, όμως, η εκπομπή της, πήγε ως guest στην εκπομπή που κάνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης, με τους δημοσιογράφους να τη ρωτούν φυσικά για τον γάμο της.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που της έκαναν ήταν πώς κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο τους κρυφό αλλά και πόσο καιρό πριν έκαναν προετοιμασίες. Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη εντυπωσίασε, αφού σύμφωνα με όσα είπε, είχε ξεκινήσει να οργανώνει τον γάμο της έναν χρόνο πριν, ενώ οι καλεσμένοι το έμαθαν μετά το Πάσχα.

Πόσοι ήταν οι καλεσμένοι και πώς κατάφεραν να κρατήσουν τον γάμο κρυφό;

Η ίδια ανέφερε πως οι καλεσμένοι ήταν 80 και πως είχε 8 τραπέζια να ετοιμάσει. Όλοι όσοι βρέθηκαν στον γάμο στα Χανιά, ήταν δικοί τους άνθρωποι και τους είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη, άρα δεν φοβόντουσαν μην διαρρεύσει από αυτούς.

«Το πήρατε χαμπάρι μια βδομάδα πριν. Έναν χρόνο πριν εγώ οργάνωνα τον γάμο μου σιγά σιγά. Δεν είχε μαθευτεί τίποτα. Ήταν ένας πάρα πολύ κλειστός γάμος, ήταν 80 άτομα. Είχα να στήσω 8 τραπέζια. Ήταν άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης μου. Οι καλεσμένοι το έμαθαν μετά το Πάσχα» αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσον αφορά την πρόταση γάμου, η Ευρυδίκη δήλωσε πως έγινε μέσα σε μία σκηνή ενώ έκαναν κάμπινγκ στα Χανιά.

«Η πρόταση γάμου ήρθε ξαφνικά, δεν το περίμενα. Ήρθε μέσα σε μια σκηνή, γιατί κάναμε ελεύθερο κάμπινγκ. Ήταν σε παραλία στην Κρήτη. Η Κρήτη είναι το μέρος που μας ένωσε», ενώ ανέφερε πως η πρόταση συνοδεύτηκε από μονόπετρο.