Ένας μήνας από την απώλεια του Alain Delon και οι αναρτήσεις των τριών παιδιών του συγκινούν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ένας μήνας από την απώλεια του Alain Delon και οι αναρτήσεις των τριών παιδιών του συγκινούν

«Ο Delon δεν είναι νεκρός. Έχει γίνει αιώνιος», έγραψε η Anouchka Delon στην ανάρτησή της αναφερόμενη και σον εγγονό του σπουδαίου ζεν πρεμιέ.

Ήταν 18 Αυγούστου όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο γόης του κινηματογράφου, ο Alain Delon, έφυγε σε ηλικία 88 ετών και ύστερα από αρκετά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Παραμένεις πάντα μέσα στην καρδιά μου»: Η Νάνα Μούσχουρη λέει το πιο γλυκό αντίο στον Alain Delon

Έναν ακριβώς μήνα από την απώλειά του, τα τρία παιδιά που ο ίδιος είχε αναγνωρίσει, η Annouchka, o Alain Fabien και ο Anthony έκαναν κάποιες πολύ συγκινητικές αναρτήσεις για τον πατέρα τους.

Οι συγκινητικές αναρτήσεις των παιδιών του Alain Delon

«Σε λίγες ώρες, ένας μήνας χωρίς εσένα. Και αυτό με αγχώνει.

Ένας μήνας χωρίς τις στιγμές μας. Χωρίς το χέρι μου στο δικό σου. Και αυτό μέχρι το τέλος… Ένας μήνας που θα λείπεις στον εγγονό σου. Με ρωτά: "Σου λείπει ο μπαμπάς; Δεν μπορείς πια να του μιλήσεις, να του χαϊδέψεις το χέρι ή να τον φιλήσεις; Δεν πειράζει, μαμά, κοίτα, εδώ είναι η φωτογραφία του. Εδώ και ένα μήνα, κάθε μέρα γύρω στο μεσημέρι, θέλω αντανακλαστικά να σου τηλεφωνήσω. Όπως κάθε μέρα εδώ και πολύ καιρό. Αλλά αυτό ήταν πριν… (θα) σε αγαπώ όλη μου τη ζωή… όλη μου τη ζωή θα μου λείπεις…

Σε όλη μου τη ζωή θα μου λείπουν οι άντρες του δικού σου διαμετρήματος. Οι αληθινοί. Αυτοί που λένε αυτό που εννοούν και εννοούν αυτό που λένε. Σκέφτονται αυτό που λένε. Να κάνουν αυτό που λένε και να λένε αυτό που κάνουν. Αυτοί που κάνουν τις σωστές επιλογές και κρατούν τις υποσχέσεις τους. Σαν κι εσένα. Πιστοί. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει. Εσύ, ο πρώτος άντρας στη ζωή μου, που μου έμαθε τα πάντα. Που θα με διδάξεις ξανά. Που θα ζεις για πολύ καιρό ακόμη.

Όπως το έθεσα τόσο εύγλωττα στις 18 Αυγούστου: "Ο Delon δεν είναι νεκρός. Έχει γίνει αιώνιος», έγραψε η Annouchka για τον Alain Delon, δημοσιεύοντας παράλληλα διάφορα στιγμιότυπά τους.

https://www.instagram.com/p/DABeJFONcgy/

Ο Alain Fabien, ο νεότερος γιος του αρκέστηκε στο να γράψει ποσο τους λείπει αυτόν τον ένα μήνα από τον θάνατό του, επίσης δημοσιεύοντας φωτογραφίες μαζί του και με τα αδέρφια του.

«Ένας μήνας...Μας λείπεις μπαμπά».

https://www.instagram.com/p/DADipNUOvKc/

«Είναι τόσο εσύ.

Ένας μήνας ήδη», έγραψε ο Anthony δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με ένα γατάκι, αφού ήταν γνωστή η αγάπη του για τα ζώα και τις γάτες.

therealanthonydelon_1726637473_3459608338438946615_1750085621.jpg

Πιο πάνω αναφέρθηκε πως οι αναρτήσεις αυτές αφορούσαν τα 3 παιδιά που ο ίδιος είχε αναγνωρίσει - τον Anthony από τον γάμο του με την Nathalie Barthélemy και την Annouchka με τον Alain Fabien από την Rosalie van Breemen.

Ο Alain Delon όμως, είχε αποκτήσει το 1962, ακόμα έναν γιο, τον Christian Aaron Boulogne (Ari Päffgen) "Ari" σύμφωνα με όσα υποστήριζε η μητέρα του, η γερμανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο Nico Boulogne.

Ο Ari μεγάλωσε κυρίως από τους γονείς του Delon, αφού εκείνος δεν δεχόταν πως ήταν παιδί του, ενώ το 2001 και το 2019, η Boulogne προσπάθησε να μηνύσει τον Delon για νομική αναγνώριση της πατρότητας, αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο Alain Delon και η ευθανασία

«Το να γερνάς είναι χάλια. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, είναι αυτό που λέμε ηλικία. Χάνεις το πρόσωπό σου, την όρασή σου. Σηκώνεσαι και, διάολε, σε πονάει ο αστράγαλος. Πέφτεις. Δεν είναι καθόλου αστείο», είχε δηλώσει ο Alain Delon, ενώ είχε τονίσει:

«Η ευθανασία είναι το πιο λογικό και φυσικό πράγμα. Από μια ηλικία και μετά, έχουμε το δικαίωμα να αφήνουμε ήσυχα τον κόσμο χωρίς τη στήριξη της ιατρικής, είτε σε νοσηλεία είτε με συσκευές υποστήριξης της ζωής. Το να γερνάς, είναι φρικτό πράγμα».

DPG Network