Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει γενέθλια και η πιο απίθανη ευχή έρχεται από τη Χριστίνα Κοντοβά

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει γενέθλια και η πιο απίθανη ευχή έρχεται από τη Χριστίνα Κοντοβά

28 ετών έγινε στις 12 Οκτωβρίου η Κλέλια Ανδριολάτου και με την αφορμή αποκαλύφθηκε μια σχέση που, προφανώς, πάει πολλά χρόνια πίσω.

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα (12 Οκτωβρίου) η Κλέλια Ανδριολάτου και, ως είθισται, οι ευχές ήρθαν και διαδικτυακά με μια από αυτές να ξεχωρίζει.

Οι εορτασμοί στη Μύκονο

Στο νησί των ανέμων βρίσκεται η ηθοποιός με μια μεγάλη παρέα όπου και γιόρτασαν τα 28α γενέθλιά της με ολοήμερους εορτασμούς, όπως φάνηκε από το υλικό που μοιράστηκε η ίδια και οι φίλοι της στα social media.

Μεταξύ των όσων βρέθηκαν στο πλευρό της Κλέλιας η αδελφή της, Ναστάζια και η κολλητή της φίλη, Βάσια Κωσταρά.

«Όπου και να είμαστε είμαστε μαζί. Με άλλους 28 χρόνια τώρα , με άλλους σαν μια ζωή, με όλους εσάς που νιώθω σαν να είμαστε παρέα κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για την πανέμορφη αγάπη που με φωτίζει με έμπνευση για να συνεχίζω την κάθε μέρα μου με δύναμη και τρυφερότητα. Μαζί όπου .. έχουμε δρόμο ακόμα», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες η εορτάζουσα.

Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της, Barbie Ada, γιόρτασε (ξανά) τα γενέθλιά της αλλά κάποιος έλειπε

Αγνώριστες η Κλέλια και η Χριστίνα

Όμως δεν είναι μόνο αυτές οι φωτογραφίες που μοιράστηκε. Υπήρξε κι άλλο, πολύ ενδιαφέρον υλικό στα reposts που έκανε στα stories της.

Μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στα stories της μέσω repost η εορτάζουσα ήταν και οι ευχές της Χριστίνας Κοντοβά, μέσα από την ανάρτηση της οποίας γίνεται αντιληπτό πως η σχέση μεταξύ τους πάει πολύ πίσω στον χρόνο καθώς στη φωτογραφία που μοιράστηκε, η μεν Κλέλια ήταν... μωρό, η δε Χριστίνα «μία άλλη», κατά τα δεδομένα της τότε εποχής φυσικά.

«Happy Birthday κουρκουμπινάκι μου. Σ' αγαπώ και θα είμαι πάντα εδώ», γράφει η σχεδιάστρια και εμείς, απλά... χαζεύουμε.

10.jpg

Τα γυρίσματα στη Μύκονο

Το ότι βρίσκεται στη Μύκονο, πάντως, η Κλέλια Ανδριολάτου δεν έχει να κάνει με διακοπές καθώς αυτό τον καιρό συμμετέχει σε ταινία διεθνούς παραγωγής που γυρίζεται στο νησί των ανέμων. Συγκεκριμένα η Κλέλια υποδύεται ένα νεαρό κορίτσι από την Μύκονο που εργάζεται στο διάσημο Nammos. Στην ίδια ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα η Μαρία Καβογιάννη και η Julia Fox.

DPG Network