H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αναζητούν προσωπικό: Aυτές είναι οι ικανότητες που ψάχνουν

H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αναζητούν προσωπικό: Aυτές είναι οι ικανότητες που ψάχνουν

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας προσλαμβάνουν έναν νέο βοηθό ιδιωτικού γραμματέα για να ενταχθεί στο προσωπικό τoυ Παλατιού.

Έτοιμοι να βρουν τον κατάλληλο συνεργάτη είναι η Kate Middleton και πρίγκιπας William αφού αναζητούν έναν βοηθό ιδιωτικού γραμματέα για την Ουαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας προσλαμβάνουν έναν νέο βοηθό ιδιωτικού γραμματέα για να ενταχθεί στο προσωπικό του Παλατιού, όπου εδρεύει το επίσημο γραφείο τους. Εκτός από το ότι απαιτεί εξαιρετικές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, η θέση αυτή απαιτεί επίσης συγκεκριμένα skills που θα βοηθήσουν το βασιλικό ζευγάρι να ενισχύσει τη σχέση του με την Ουαλία.

«Αυτή είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να συμμετάσχετε στην αφοσιωμένη ομάδα του Παλατιού, πλάι στο πλευρό του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας», αναφέρει η περιγραφή της θέσης εργασίας.

king-charles-is-a-doting-grandfather-011824-20360cfd52114fd48dc9ef3b67e51043.webp

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ισχυρή κατανόηση των κοινοτήτων, των υποθέσεων της κυβέρνησης και των επιχειρήσεων της Ουαλίας. Ο ρόλος τους θα περιλαμβάνει, ταξίδια με τους βασιλείς που επισκέπτονται πόλεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και στο εξωτερικό.

Απαραίτητη προϋπόθεση τα ουαλικά

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, αναζητούν επίσης κάποιον που να μπορεί να μιλά τη γλώσσα της Ουαλίας.

Συγκεκριμένα η αγγελία για τη θέση εργασίας αναφέρει

«Η άπταιστη ουαλική γλώσσα είναι απαραίτητη γραπτώς και προφορικώς»

Μάλιστα ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton επισκέφτηκαν την Ουαλία για πρώτη φορά με τους νέους τους τίτλους, μια μέρα μετά το τέλος της περιόδου πένθους για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022.

WelshLanguageSign.webp

Ο Στίβεν Μπάντινγκ, ο οποίος φιλοξένησε το ζευγάρι στο Σουόνσι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, αποκάλυψε ότι ο William μάθαινε αυτή την αρχαία εθνική γλώσσα και είπε χαρακτηριστικά:

«Μίλησε για την εκμάθηση ουαλικών και μοιράστηκε μερικές φράσεις από την Ουαλία»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι αναζητά προσωπικό για το παλάτι

Πριν λίγους μήνες το παλάτι αναζητούσε και έναν «βοηθό επικοινωνίας» για το γραφείο του ιδιωτικού γραμματέα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent. Η αγγελία για την εν λόγω εργασία ήταν διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα της Βασιλικής Οικογένειας και έγραφε:

«Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Είναι υπερηφάνεια να συμμετέχετε στην ομάδα, στην καρδιά ενός παγκοσμίου φήμης ιδρύματος. Αυτό είναι που κάνει την εργασία για το Royal Household εξαιρετική. Η ομάδα του Royal Communications προωθεί τη δουλειά, το ρόλο, τη συνάφεια και την αξία της Βασιλικής Οικογένειας σε ένα παγκόσμιο κοινό. Η αντίδραση στη δουλειά μας είναι πάντα υψηλού προφίλ, και έτσι η φήμη και ο αντίκτυπος θα είναι στην πρώτη γραμμή όσων κάνετε»

Η Kate Middleton πριν από κάποιο καιρό αναζητούσε και νέα προσωπική της βοηθό και είχε δημοσιεύσει και τότε αντίστοιχη αγγελία.

Η θέση τότε αναζητούσε έναν άνθρωπο στήριξης και βοήθειας στην κύρια βοηθό της Middleton με ευρεία διοικητική και επιχειρησιακή υποστήριξη σε αυτή.

Η αμοιβή και τα προσόντα

Η Kate πάντα οργανώνει τέτοιου είδους αιτήσεις για να παίρνει νέα άτομα στην ομάδα της. Για παράδειγμα, τον Νοέμβριο, ο William και η Kate αναζητούσαν άνθρωπο για τα social media και το 2020 βοηθό για το σπίτι.

Οι άνθρωποι που στελέχωναν τις ομάδες τόσο των Cambridges όσο και των Sussexes στο παρελθόν, έχουν έρθει στο προσκήνιο πολλές φορές, ειδικά όταν αυτοί παραιτούνται.

Η ετήσια αμοιβή για την βοηθό της προσωπικής βοηθού μπορεί να φτάσει και τα 31 χιλιάδες ευρώ.