«Taste the Experience» από τη Fischer με ambassador τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη

«Taste the Experience» από τη Fischer με ambassador τον ηθοποιό Αντίνοο Αλμπάνη

Επιλέγοντας να απολαύσουμε τη ζωή.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με ένα κουίζ: Αλήθεια πόσες από εμάς φροντίζουν να κάνουν καθημερινά τη ρουτίνα τους… ξεχωριστή; Δεν θέλω να προτρέχω αλλά κάτι μου λέει πως η πλειοψηφία των απαντήσεων δεν θα έχει θετικό πρόσημο. Και αυτό γιατί, αν σκεφτούμε μία τυπική μέρα μας, θα συνειδητοποιήσουμε ότι το τρέξιμο συχνά, δεν μας αφήνει να βλέπουμε την κάθε ημέρα με άλλα μάτια.

Μήπως όμως, τελικά, είναι πιο εύκολο και απλό απ’ ό,τι νομίζουμε, να δημιουργήσουμε τις πιο μοναδικές εμπειρίες; Δεν το λέω μόνο εγώ, το προσυπογράφει και ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο πρώτος Έλληνας ambassador της Fischer, στο νέο τηλεοπτικό σποτ της, «Taste the Experience», που φέρει την ιδιαίτερη οπτική του Βασίλη Κεκάτου (είμαστε σίγουρες ότι θες να το δεις!), χάρη στην παραγωγή της Foss Production.

Επιλέγοντας να απολαύσουμε τη ζωή

Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια, λοιπόν. Ας σκεφτούμε ένα girls’ night στο μπαλκόνι του σπιτιού μας με τις φίλες μας. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικά συνηθισμένο αλλά υπάρχουν τρόποι, και μάλιστα απλοί, να αλλάξουμε αυτό το perception. Για παράδειγμα, μερικά λαμπάκια και ένα vintage πικάπ για να ακούμε μουσική, ενώ πίνουμε την πιο παγωμένη μπίρα Fischer με τις κολλητές μας, είναι μόνο μερικές από τις μικρές «πινελιές» που μπορούν να κάνουν ξεχωριστές τις στιγμές μας.

Άλλωστε, αν η ζωή όντως μοιάζει με τη μικρή οθόνη, τότε η στάση ζωής του ταλαντούχου ηθοποιού μάς δίνει την καλύτερη έμπνευση. Γι’ αυτό και βλέποντας το τηλεοπτικό σποτ της Fischer, καταλαβαίνουμε πως η αγαπημένη Pilsener μπίρα δεν θα μπορούσε να βρει κάποιον καλύτερο που να υποστηρίζει ότι «Η απόλαυση της ζωής είναι επιλογή».

Κάπως έτσι, στην καμπάνια βλέπουμε τον Αντίνοο Αλμπάνηνα μας αφηγείται πώς με μια Fischer, δηλαδή με μια αγαπημένη γεύση, μπορούμε να απολαύσουμε πραγματικά ακόμα και την πιο - φαινομενικά, τουλάχιστον - απλή στιγμή. Όπως ακριβώς αυτό το girls’ night που αναφέραμε λίγο πιο πριν.

Μια μαγική βραδιά

Και αν αναρωτιέσαι πώς είμαστε τόσο σίγουρες, αρκεί να σου πούμε πως η πρώτη φορά, που ανακαλύψαμε τι πραγματικά σημαίνει «Taste the Experience», ήταν στον θερινό κινηματογράφο Cine Paris: Σε μία ατμοσφαιρική βραδιά, σε ένα νοσταλγικό μέρος, η αγαπημένη Pilsener μπίρα παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια, σκηνοθετημένη από τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα Βασίλη Κεκάτο, με πρωταγωνιστή τον πρώτο Έλληνα ambassador της. Εκεί, λοιπόν, στην Πλάκα, με θέα την Ακρόπολη και τα γραφικά σπίτια τριγύρω, συνειδητοποιήσαμε πως η ομορφιά και η ποιότητα αυτών των στιγμών είναι ασύγκριτη.

Διότι με τη Fischer στο ένα χέρι και τον Αντίνοο Αλμπάνη στην οθόνη του κινηματογράφου, ένα είναι το σίγουρο: Η απόλαυση και η τέχνη πάνε χέρι-χέρι και προσφέρουν τις πιο ξεχωριστές στιγμές. Όπως σχολίασε και ο σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος, «Πρόκειται για μια τηλεοπτική ταινία που συνδυάζει την ξεχωριστή αισθητική και τον έξυπνο χαρακτήρα της Fischer, με την προσιτή προσωπικότητα του Αντίνοου. Είναι μια ξεχωριστή συνεργασία, που δημιούργησε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, χάρη στην εξαιρετική ομάδα». Βλέποντας αυτήν τη μικρή ταινία υψηλής αισθητικής, δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Και τώρα απλά θέλουμε να δούμε ξανά τον Αντίνοο Αλμπάνη να συνεργάζεται με τη Fischer. Κάτι που θα γίνει πραγματικότητα καθώς ο ίδιος δήλωσε πως, με αφετηρία αυτήν την καμπάνια, ξεκινούν ένα κοινό ταξίδι γεμάτο εμπειρίες, μέσα από δράσεις με επίκεντρο τον κινηματογράφο.

IMG_7011.jpeg

Εμείς, πάντως, ένα κρατάμε. Πως είτε είμαστε στο μπαλκόνι με τις φίλες, είτε πάμε θερινό σινεμά μια «γλυκιά» βραδιά, η Fischer είναι εκεί και καταφέρνει πάντα να συνδέεται με τις πιο όμορφες και απλές στιγμές μας. Γιατί, μερικές φορές, μία μπίρα είναι αρκετή για να δώσει άλλη «γεύση» στη ζωή μας. Τι λες, είσαι και εσύ έτοιμη να δεις τι σημαίνει το «Taste the experience»;

Ανακάλυψε τις εμπειρίες που δημιουργεί η Fischer για τα μέλη της στο Fischer Presents.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Fischer, καθώς και τους λογαριασμούς της Pilsener μπίρας σε Facebook και Instagram.

#TasteTheExperience #FischerBeer