Μυρωδάτα φασολάκια με κόκκινη σάλτσα

Μυρωδάτα φασολάκια με κόκκινη σάλτσα

Τα λαδερά είναι τα πιο κλασικά φαγητά του μεσημεριανού τραπεζιού. Και αυτό γιατί είναι τόσο νόστιμα με φέτα και μία φετούλα ψωμί που θα σας χορτάσουν για όλη την υπόλοιπη μέρα.

Υλικά

1 κιλό φασολάκια

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 καρότα κομμένα σε ροδέλες

½ κουτάκι πελτέ ντομάτας

Εκτέλεση

1.Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζετε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια με το σκόρδο να κάψουν. Αφού μαλακώσουν προσθέτετε τα φασολάκια και τα ανακατεύετε μέχρι να πάρουν έντονο πράσινο χρώμα και να μαλακώσουν λίγο.

2.Συνεχείστε με τον μαϊντανό, τα καρότα και το πελτέ ντομάτας και ανακατέψτε. Προσθέστε 1½ ποτήρι χλιαρό νερό και αφήστε να γίνουν σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα υλικά. Φροντίστε να τα ελέγξετε μήπως και χρειαστούν περισσότερο νερό.

Μάιος! Μήνας για Smart Buying στα Carrefour!