Η Beyoncé απογείωσε το canadian tuxedo και τη Levi's με ένα και μόνο τραγούδι της

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Beyoncé απογείωσε το canadian tuxedo και τη Levi's με ένα και μόνο τραγούδι της

Το απόλυτο style icon εκτόξευσε με έναν στίχο της πωλήσεις του κορυφαίου denim brand.

Ζούμε σε μια εποχή που οι stars έχουν την απόλυτη δύναμη στα χέρια τους και μια ιδιαίτερη μορφή «εξουσίας». Μπορεί ένα τραγούδι να επηρεάσει τόσο πολύ το κοινό, ώστε να εκτοξεύσει τις πωλήσεις ενός προϊόντος; Αν είσαι η Beyonce και αυτό το τραγούδι περιλαμβάνεται στον νέο σου country δίσκο, τότε εννοείται πως ναι! Το album της Cowboy Carter έχει κυκλοφορήσει εδώ και κάποιους μήνες και φυσικά έχει γίνει νούμερο ένα σε πολλές χώρες με τα τραγούδια της να αναπαράγονται κυρίως στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, όπου και γεννήθηκε η country style μουσική.

Η Hailey Bieber έφερε το pregnancy style και πάλι στο προσκήνιο -Το effortless cool στα καλύτερά του

beyonce_1715134666_3363115795692909934_247944034.jpg

Αν, όμως, παρακολουθείς και έχεις καταλάβει έστω και στο ελάχιστο την Beyonce, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι δεν κάνει τίποτα χωρίς να έχει στο μυαλό της ένα ολοκληρωμένο concept. Για αυτό και έχει γίνει φαινόμενο. Το country album της συνοδεύτηκε με ένα ανανεωμένο country look, το οποίο ξεκίνησε με custom Louis Vuitton σύνολα από τον Pharell Williams, για να καταλήξει στο κλασικό canadian tuxedo, επαναφέροντάς το έτσι απλά στο προσκήνιο.

beyonce_1715134666_3363115795675924172_247944034.jpg

Το canadian tuxedo της Beyonce απογείωσε τις πωλήσεις της Levi's.

To τζιν περνάει σε αυτή τη φάση την πιο σημαντική του στιγμή. Έχει επανέρθει ανάμεσα στα κορυφαία trends των τελευταίων χρόνων και μπορεί να το έχουν εντάξει στις συλλογές του κορυφαίοι οίκοι, όπως η Gucci και ο Valentino, αλλά εμείς πάντα όταν ακούμε τη λέξη denim, θα επιστρέφουμε στα δικά μας αγαπημένα classics, δηλαδή τη Levi's. Η πρώτη εταιρία που σύστησε το τζιν στο κοινό και έχει γίνει πλέον συνώνυμο της casual denim αισθητικής φαίνεται να απασχόλησε και την Beyonce που ονόμασε ένα τραγούδι της «Levii’s Jeans», το οποίο ερμηνεύει μαζί με τον ράπερ Post Malone. Οι στίχοι του μιλάνε για «denim on denim on denim» και αυτό ακριβώς έκανε και η ίδια.

https://www.instagram.com/reel/C52M5mMLM90/

Έκανε δηλαδή μια σειρά από εμφανίσεις με διάφορες εναλλακτικές του canadian tuxedo, το οποίο συμπλήρωσε με cowboy μπότες. Ένα από αυτά τα looks είχε και την υπογραφή της Levi's με ένα boot cut τζιν παντελόνι και matching πουκάμισο. Σύμφωνα με την είδηση που αναπαράγεται από τα διεθνή media οι πωλήσεις της Levi's φαίνεται να έχουν αγγίξει την κορυφή λόγω του συγκεκριμένου τραγουδιού της Beyonce, αν και η εταιρία δεν έχει φυσικά κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση με στοιχεία πωλήσεων.

beyonce_1714626021_3358848972729540156_247944034.jpg

«Το τζιν περνάει τη στιγμή του και η Levi's ζει επίσης μια δυνατή στιγμή σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Levi's, Michelle Gass, σε συνομιλία με τους αναλυτές για τα κέρδη αυτόν τον μήνα. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη απόδειξη από το να έχουμε κάποιον σαν την Beyoncé, που διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό τη σύγχρονη κουλτούρα, να κυκλοφορεί στην πραγματικότητα ένα τραγούδι με το όνομά μας».

Η πριγκίπισσα Charlene εντυπωσιακή με κατακόκκινο gown στο Grand Prix του Μονακό

https://www.instagram.com/reel/C48rjfKPOZL/